Buchet gerbera si santini

Alege ceva special
Alege mărimea
208 RON
Buna dimineata! Vreau sa va multumesc foarte foarte mult pentru seriozitate si pentru ajutorul dumneavoastra! Imi cer scuza ca va scriu asa de dimineata dar sunt in concediu in Hong Kong si aici este ora 11 dimineata deja! Mama a fost foarte frumos surprinsa si foarte bucuroasa. Deasemenea mi-a spus ca buchetul a fost extraordinar de frumos si flori proaspete si frumoase. Inca o data mii de mulltumiri si cu siguranta o sa mai comand flori de la dumneavoastra cu alte ocazii! O zi placuta!
Ciprian, 28 Iun 2021
Serviciu excellent – livrare ireprosabila. Voi recomanda. Multumesc,
Catalin, 17 Iun 2021
Va multumesc din suflet pentru din suflet pentru tot! Datorita dumneavostra am reusit sa aduc un pic de alinare familiei mele.... va multumesc si o sa apelez la serviciile firmei dumnoeavostra si pentru ocazii mai fericite! Pe curand
Andreea Zlatan, 4 Feb 2021

Un buchet de flori colorat si inmiresmat realizat din gerbera rosii, galbene si portocalii completate de santini si verdeata mixta. Acest buchet de gerbera este cadoul ideal pentru un moment special. Buchetul este legat cu o panglica asortata, care ii da o eleganta aparte.


Livrarea se face in orice oras din Romania, prin floraria online Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Gerbera simbolizeaza eleganta si distinctie, fie ca sunt daruite in buchete simple sau in combinatii cu alte flori. Aceste flori transmit feminitate, iar in Grecia antica erau folosite in ritualuri inchinate zeitei recoltei, fiind considerate flori sacre.


Simbolismul a fost pastrat, iar un buchet de gerbera poate fi daruit la evenimente formale sau pentru a marca un moment deosebit. Magazinul de Flori alege gerbera proaspete pe care la livreaza direct la domiciliu in orice oras din Romania, exclusiv prin serviciul rapid curier flori.