Caută:

Cos 17 trandafiri rosii - Iubire eterna

Alege ceva special:
Alege culorile preferate:

Cos 17 trandafiri rosii – Iubire eterna – Unele traditii si unele sentimente nu mor niciodata

 

17 trandafiri gingasi dar pasionali, cu tulpini drepte si puternice, taiati si aliniati simetric, simboluri perfecte ale iubirii si pasiunii, mesageri al inimilor daruite si vestitori ai celor mai frumoase povesti, incununati de frunze fragede si pline de viata izvorasc dintr-un cos impletit cu maiestrie din nuiele in culori contrastante. 

 

Nu conteaza daca esti tipul modern si non-conformist sau un romantic incurabil subjugat de magia vremurilor de alta data. Cosurile din nuiele sunt din nou la moda, de fapt niciodata nu au incetat sa fie, iar trandafirii sunt esenta iubirii. 

 

O relatie in care nu oferi macar o data trandafiri rosii e ca Parisul fara Turnul Eiffel, ca o noapte fara stele, ca o poveste de iubire fara saruturi si imbratisari: nu are farmec!

 

De ce acest cos?

 

Sunt o multime de flori cu care poti combina trandafirii in buchete grandioase, impresionante, care sa-i umple bratul si sa-i taie respiratia, dar nu vei obtine niciodata acelasi efect. De ce? Pentru ca celelalte flori le poti oferi oricui, cu orice ocazie, si ea nu vrea sa fie doar o alta femeie in viata ta, vrea sa fie unica. Acest sentiment numai trandafirii rosii i-l pot oferi!

 

Si apoi, de ce sa complici lucrurile mai mult decat e nevoie? Ai florile carora nicio femeie nu le poate rezista intrun aranjament elegant si rapitor, ai un serviciu profesionist de comenzi flori online, si ai serviciul de livrari oferit de Magazinul de Flori ca sa te asiguri ca va primi florile in locul si la ora potrivite! Nu-ti ramane decat sa astepti sarutul de multumire sau ceva mai mult!