Caută:

Cos cadou cu produse (Belsug Rafinat)

Alege ceva special:

Un cos de Craciun bogat, intr-o tonalitate puternica de rosu. Cosul poate fi personalizat cu o fundita care sa contina numele companiei si un mesaj scurt de sarbatori. Obtineti un cadou de sarbatori dulce, cu un aspect deosebit.


Continut cos cadou:

1 cozonac Balocco 500g,  1 sticla de vin rosu Recas (Cabernet Sauvignon) 750 ml, 1 Gem Fructe de Padure Dalfours 284g, 1 cutie bomboane Tofiffee 125 g, 1 prajitura mare Alka 300 gr, 1 Mini Prajitura Casei Alka 60 gr, 1 cutie praline Heidi Bouquet 220 gr +CD Craciun, 1 gem Schwartau 340 gr, 1 cutie bomboane Belgian Caffe Latte 200 gr, O masca venetiana,1 glob,1 funda  1 cos rachita si crengute de brad


Cosul este amlabat cu celofan si legat cu o fundita, pentru un aspect festiv. Cosurile pot fi facute si pe alte combinatii de culori.


Pentru mai multe bucati comandate se ofera discount intre 20 si 50% (pentru informatii va rugam sa contactati Floraria Online MagazinuldeFlori.ro)


Acest produs se livreaza numai in Bucuresti prin serviciul de livrare atelier cadouri online, oferit de reteaua de florarii locale aflate in toate orasele din Romania.