Caută:

Cutie cadou de sarbatori (12 produse)

Alege ceva special:

O cutie cadou plina cu produse, oferite intr-un design elegant si sofisticat, perfecta pentru a oferi un cadou de sarbatori complex.


Continut cutie:

O cutie bomboane After Eight 200gr, O sticla vin Cabernet Sauvignion Recas 0.75l, Un Dop Sticla vin "Fulg de Nea", O cutie Ferrero Rocher 63gr, 1 cutie trufe cognac Jacquot 200g, Bomboane Raffaello, O cutie bomboane Fazermint Vodka 150gr, Cafea Jacobs Kronung 250 g, sticla miniaturala Bartender’s Dry Gin 50ml, Un clopotel placat cu argint si personalizat cu numele firmei si un mesaj de sarbatori, O cutiuta  cu mirodenii italienesti, O cutie tip cufar auriu/rosu


In pret este inclusa personalizarea cutiei cu o fundita asortata, care poate fi personalizata cu numele companiei si/sau cu un mesaj scurt (ex. "Sarbatori fericite!").


Comanda se onoreaza doar in Bucuresti prin serviciul livrari flori la domiciliu, iar pentru mai multe bucati comandate, Magazinul de Flori ofera discount de 20-50%.


Magia clipelor alaturi de cei dragi se masoare in cadouri de sarbatori, care pot fi oferite acum printr-o florarie online de prestigiu.