Caută:

Hypericum, trandafiri, gerbera, santini si frunze uscate - Toamna aurie

Alege ceva special:

Hypericum, trandafiri, gerbera, santini si frunze uscate - Toamna aurie – Bogatie si impliniri pe toate planurile!

 

Acest buchet stralucitor, bogat si vesel duce cu gandul la toamna, la soare, la abundenta si maturitate. Elegant si vioi, el impresioneaza prin accentele rosii ale hypericumului raspandit jucaus printre gerbera aurie care duce cu gandul la soare, prin trandafirii care inspira prospetime, frumusete, gingasie si iubire, completati discret de santini si inconjurati ca intr-o mantie protectoare de frunze aramii uscate. 

 

Este darul perfect pentru a sarbatori un succes in afaceri, o promovare, dar si o modalitate de a ura impliniri si fericire celor care-si sarbatoresc ziua de nastere sau onomastica. Poate reprezenta un cadou de aniversare plin de intelesuri pentru cuplurile mature, dar si un semn de respect si apreciere catre o ruda, o prietena sau cineva care ti-a oferit sprijin si indrumare. Cu acest buchet, le poti darui femeilor din viata ta personala sau profesionala un zambet si un strop de soare!

 

Ce face acest buchet special?

 

Intotdeauna este bine sa iesi din tipare, sa surprinzi, si exact asta te ajuta sa faci acest buchet! Cu flori variate si elegante, in culori calde si combinate cu gust, va face cu siguranta o impresie placuta oricui il primeste si va transmite urarile tale de sanatate, prosperitate si succes, respectul si aprecierea ta pentru persoana respectiva.

 

Comanda-l prin Magazinul de Flori, o florarie online unde fiecare aranjament este alcatuit cu suflet si pasiune, un serviciu de livrari prompt care va avea grija ca gandurile tale bune sa ajunga la persoana potrivita in timp util si in cele mai bune conditiii.