Cruce funerara

1080 RON
Va multumesc din suflet pentru din suflet pentru tot! Datorita dumneavostra am reusit sa aduc un pic de alinare familiei mele.... va multumesc si o sa apelez la serviciile firmei dumnoeavostra si pentru ocazii mai fericite! Pe curand
Andreea Zlatan, 12 Ian 2024
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 7 Feb 2024
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 15 Dec 2023

Un aranjament funerar sub forma de cruce realizat din orhidee imperiala si trandafiri rosii, potrivita pentru a transmite un ultim omagiu. Florile sunt un mod mai delicat de a exprima cele mai sincere condoleante, iar aceasta cruce funerara este expresia afectiunii si a sinceritatii.

Floraria noastra va ofera optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria


Florile sunt potrivite pentru a transmite condoleante intr-un mod delicat si pentru a aduce un ultim omagiu familiei indoliate. Puteti alege o jerba, coroana, sau o cruce funerara pentru a insoti mesajul de ramas bun.

O cruce funerara reprezinta un gest plin de consideratie in momentele triste ale vietii, avand un aspect sobru.

Magazinul de Flori foloseste flori proaspete pentru aranjamente funerare, care pot fi livrate oriunde in Romania prin serviciul livrari coroane.