Jerbe funerare

Comand de peste 10 ani buchete prin intermediul vostru, de aceasta data am avut nevoie de o coroana cu livrare direct la capela. Inca o data, nu m-ati dezamagit. Multumesc mult
Silviu Grigore, 11 Iul 2022
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 10 Aug 2022
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 3 Dec 2022

Pentru a fi alaturi de familia indoliata intr-un mod distins si rafinat, colectia de jerbe online oferita de Magazinul de Flori va prezinta jerbe cu trandafiri, crini, orhidee, gerbera sau garoafe, pentru un mesaj de condoleante exprimat in cea mai delicata maniera, prin flori proaspete


Apelati cu incredere la serviciul livrari jerbe oferit de prestigioasa florarie online, care trimite aranjamente funerare si coroane funerare la orice adresa din Romania.


Pentru a transmite prin flori un mesaj greu de exprimat in cuvinte, o jerba funerara este intotdeauna o alegere potrivita. Aranjamentul funerar poate contine si o panglica pe care este inscriptionat un mesaj de regret pentru familia indoliata. Jerbele contin flori proaspete si cetina de brad, care simbolizeaza continuitatea vietii.


Magazinul de Flori ofera jerbe funerare distinse, realizate din flori diverse, care aduc in cel mai calduros mod un ultim omagiu.