Flori funerare

Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 30 Aug 2023
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 5 Ian 2023
Comand de peste 10 ani buchete prin intermediul vostru, de aceasta data am avut nevoie de o coroana cu livrare direct la capela. Inca o data, nu m-ati dezamagit. Multumesc mult
Silviu Grigore, 10 Noi 2023

Pentru a va exprima cele mai sincere regrete si condoleante fata de familia indoliata, puteti trimite flori care sa transmita un ultim omagiu intr-un mod delicat.


Alegeti o jerba funerara distinsa sau o coroana funerara din flori proaspete pentru a fi alaturi de cei dragi in momentele grele ale vietii. Incercati sa alinati durerea prin flori, fie ca trimiteti un aranjament cu trandafiri, crini, orhidee, gerbera, anthurium sau garoafe. Aranjamentul este livrat la orice adresa din Romania, prin floraria online Magazinul de Flori, care ofera serviciul curier flori.


Pentru a exprima emotia indurerata in momentele nefericite ale vietii, se poate alege o jerba funerara din flori proaspte, ce poate fi trimisa ca un ultim omagiu.


Aranjamentele funerare pot fi realizate din flori diverse, in functie de simbolul pe care vreti sa il transmiteti. Se pot oferi crini pentru puritate, garoafe pentru sobrietate sau trandafiri pentru delicatete.


Magazinul de Flori foloseste flori funerare distinse in aranjamente speciale pe care le trimite in numele dvs prin cel mai select serviciu de livrari coroane.