Flori la domiciliu

Buchetul a fost minunat. Apreciez de asemenea si mailul dumneavoastra de confirmare :). O zi buna si multumesc mult
Delia, 20 Mar 2023
Surpriza a fost de talie (si la propriu si la figurat). Buchetul este superb (nu l-am vazut - dar am auzit), livrarea mai mult decat punctuala (de ambele dati). Ne-ati permis sa fim langa mama de ziua ei, chiar daca suntem la 2500 de km. Multumim magazinului de flori pt a doua oara, chiar daca prima data (acum 5 ani) nu am lasat marturie! Continuati tot asa!
Adina D si Dana DD, 7 Ian 2023
...fff frumoase florile ...mi-a trimis o poza cu buchetul si e foarte fain ...si ea a fost incantata ca nu se astepta ...multumesc foarte frumos si pentru buchet si pentru seriozitate ...si cu siguranta o sa mai apelez la dvs.
Moron Marian-Tudor, 5 Iun 2023

Îți recomandăm

Este o ocazie speciala si vrei sa surprinzi o persoana draga in cel mai placut mod. Ofera un cadou floral pretios si trimite flori la domiciliu pentru a intregi surpriza. Prin Magazinul de Flori poti trimite trandafiri, crini, gerbera sau alte flori asezate in buchete de flori senzationale, care vor multumi orice destinatar.


Prin serviciul curier flori, expertii floristi trimit flori in orice oras din Romania, iar destinatarul va primi un buchet intr-o prezentare ideala, in cel mai scurt timp.


Surpriza unui cadou floral este amplificata atunci cand destinatarul primeste flori la domiciliu, in prezentari inedite si cu un parfum proaspat. Serviciul de livrari flori oferit de Magazinul de Flori este alegerea optima atunci cand vreti sa oferiti flori sub anonimat sau din contra, cand vreti sa epatati cu un buchet de flori deosebit.


Florile sunt de nelipsit la aniversari, nunti, botezuri, petreceri sau sarbatori, de aceea alegerea unui buchet de flori pe masura evenimentului este o sarcina demna de luat in serios. Aceasta florarie online va ajuta prin colectii de flori pentru toate ocaziile.