Caută:

Florarie online din 2002, livram flori de 10 ani


1. Card bancar (Visa - Mastercard)

 

Plata cu card se realizeaza in colaborare cu Payu.ro fiind cea mai simpla metoda de plata, se realizeaza online si este disponibila tuturor clientilor care poseda un card de credit sau debit: Visa, MasterCard, Discover, Jcb, Diners Club, American Express. Consta in completarea de catre dvs a unui formular cu datele cardului dvs. Aceste date vor fi apoi trimise printr-o conexiune sigura (SSL 128biti) catre serverele procesatorului care, in doar o secunda vor trimite un mesaj daca plata a fost acceptata, sau daca nu, motivul refuzului. In momentul in care veti vedea mesajul "Tranzactie acceptata" inseamna ca plata comenzii a fost reusita, comerciantul urmand sa livreze produsele sau serviciile aferente.

 

Cardurile romanesti sunt acceptate dupa ce au fost activate pentru tranzactii pe Internet, insa nu toate cardurile emise in Romania pot fi activate. Pentru a afla daca este acceptat cardul dvs. puteti contact banca emitenta.

 

 

2. Plata prin Paypal

 

Plata prin PayPal este de asemenea o metoda usoara si rapida de plata online fiind accesibila pentru toti clientii care au un cont PayPal

 

 

3. Plata prin ordin de plata (pentru firme sau clientii care utilizeaza internet banking)

 

Datele necesare pentru a putea plati direct in contul nostru bancar sunt:

 

Furnizor: Safciu Stefan-Laurentiu Intreprindere Individuala

Reg. com.: F40/795/2008

CIF:23638424

Adresa: Aerogarii 18, sector 1, Bucuresti

IBAN: RO50UGBI0000362005652RON

Banca: Garanti Bank - Mihalache

 

In cazul efectuarii platii prin banca, va rugam sa confirmati prin e-mail sau telefonic achitarea sumei respective. De-asemenea mai avem rugamintea ca la detalii plata sa treceti codul comenzii pentru a putea verifica plata mult mai repede.

 

 

4. Transfer rapid de bani

 

Puteti folosi WesternUnion sau MoneyGram, trebuie sa completati la ghiseul companiei WesternUnion sau MoneyGram informatiile afisate dupa selectarea acestei metode. Dupa completare si trimiterea banilor este necesar sa trimiteti o confirmare prin e-mail cu datele referitoare la tranzactie (numele dvs, orasul si tara, codul tranzactiei, suma trimisa).

 

 

5. Plata cash la adresa expeditorului

 

Pentru orice nelamuriri sau informatii suplimentare nu ezitati sa ne contactati.

 

Va multumim!