Coroane funerare

Va multumesc din suflet pentru din suflet pentru tot! Datorita dumneavostra am reusit sa aduc un pic de alinare familiei mele.... va multumesc si o sa apelez la serviciile firmei dumnoeavostra si pentru ocazii mai fericite! Pe curand
Andreea Zlatan, 7 Iul 2021
Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 1 Iun 2021
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 23 Aug 2021

Pentru a va exprima condoleante sincere si pentru a transmite un ultim omgaiu intr-un mod delicat, florile sunt cel mai elegant mesager. Atunci cand vreti sa fiti alaturi de familia indoliata in momentele nefericite ale vietii, alegeti o coroana funerara deosebita, pentru care florarii experti de la Magazinul de Flori imbina flori proaspete si cetina de brad.


Un mesaj care transmite regrete este intotdeauna greu de formulat, insa un aranjament funerar poate suplini cuvintele. Il puteti trimite la orice adresa din Romania, prin serviciul de livrari flori pus la dispozitie de cea mai buna florarie online.


Momentele neferitite ale vietii pot fi alinate cu un mesaj delicat transmis prin flori. Alegerea unei coroane funerare reprezinta un mod sobru de a transmite condoleante familiei indoliate.


Magazinul de Flori pune la dispozitie aranjamente funerare care contin cetina de brad proaspata. Aceasta se foloseste in astfel de aranjamente pentru a simboliza continuitatea vietii.