Anul Nou

dl.Safciu, multumesc pentru promptitudinea livrarii si calitatea produselor...ca intotdeauna de altfel
Smaranda G, Feb 19th 2021
Sà fiu sincerà cà la început am fost sceptica in legatura cu serviciile online mai ales cu flori dar voi a-ti fost Minunati si fata mea a fost foarte multumità de trandafirii proaspeti si frumosi! Và multumim din suflet mai ales domnului Stefan care a fost foarte amabil! Pe data viitoare!!!!
Lidia - Roma, Dec 23rd 2020
Va trimit acest email pentru ca am fost placut impresionat de calitatea serviciilor dvs. Sfaturi, rabdare si mai ales consecventa. Mai rar in Romania zilelor noastre. Va multumesc din suflet!
Anonim, Jan 18th 2021

Surprinde persoanele dragi cu ocazia trecerii dintre ani si marcheaza noaptea speciala de Anul Nou cu un buchet de flori festiv, cu un cos cadou care aduce belsug si bogatie sau cu un aranjament sarbatori care va decora orice incapere cu bun gust si va aduce prospetime. Ofera o coronita de brad pentru a aduce mirosul proaspat de cetina in ambientul festiv sau un aranjament cu lumanari menit sa degaje caldura si afectiune. 


Magazinul de Flori va ofera o gama larga de aranjamente sarbatori, flori proaspete si cosuri cadou Anul Nou, care vor imbogati masa se sarbatori cu produse diverse. Comanda un cadou online special pentru a implini miracolul de sarbatori si pentru a da o aura deosebita incaperii.


Sarbatoarea de Anul Nou marcheaza trecerea dintre ani, un eveniment care trebuie sarbatorit prin belsug, lumina si ornamente deosebite. Pentru un plus de distinctie, un aranjament sarbatori sau o coronita de brad eleganta sunt ideale. Un buchet de flori este modul cel mai gingas de a ura un an nou fericit. Magazinul de Flori pregateste cosuri cadou decorate intr-un design special, care contin sampanie de cea mai buna calitate pentru a sarbatori prin clinchetul paharelor.