Livrari coroane funerare

Comand de peste 10 ani buchete prin intermediul vostru, de aceasta data am avut nevoie de o coroana cu livrare direct la capela. Inca o data, nu m-ati dezamagit. Multumesc mult
Silviu Grigore, 9 Ian 2023
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 15 Ian 2023
Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 4 Mar 2023

Florile sunt cel mai potrivit mod de a transmite sincere condoleante in momentele nefericite ale vietii. Pentru a aduce un ultim omagiu delicat, Magazinul de Flori face livrari coroane funerare, realizate din flori diverse si crengi proaspete de brad.


Trimiteti o coroana funerara care sa suplineasca vorbele atunci cand vreti sa va exprimati regretul fata de familia indoliata. Puteti trimite un aranjament funerar oriunde in Romania, prin serviciul rapid de curier.


Coroanele funerare sunt un mijloc potrivit de a transmite sincere condoleante atunci cand cuvintele sunt de prisos. Un aranjament realizat din flori proaspete va aduce un mesaj de regrete sobru, iar cetina de brad simbolizeaza continuitatea vietii.


Magazinul de Flori face livrari coroane funerare in orice oras din Romania, pentru a fi alaturi de familia indoliata in momentele nefericite ale vietii.