Livrari coroane funerare

Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 18 Feb 2024
Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 21 Feb 2024
Va multumesc din suflet pentru din suflet pentru tot! Datorita dumneavostra am reusit sa aduc un pic de alinare familiei mele.... va multumesc si o sa apelez la serviciile firmei dumnoeavostra si pentru ocazii mai fericite! Pe curand
Andreea Zlatan, 12 Apr 2024

Florile sunt cel mai potrivit mod de a transmite sincere condoleante in momentele nefericite ale vietii. Pentru a aduce un ultim omagiu delicat, Magazinul de Flori face livrari coroane funerare, realizate din flori diverse si crengi proaspete de brad.


Trimiteti o coroana funerara care sa suplineasca vorbele atunci cand vreti sa va exprimati regretul fata de familia indoliata. Puteti trimite un aranjament funerar oriunde in Romania, prin serviciul rapid de curier.


Coroanele funerare sunt un mijloc potrivit de a transmite sincere condoleante atunci cand cuvintele sunt de prisos. Un aranjament realizat din flori proaspete va aduce un mesaj de regrete sobru, iar cetina de brad simbolizeaza continuitatea vietii.


Magazinul de Flori face livrari coroane funerare in orice oras din Romania, pentru a fi alaturi de familia indoliata in momentele nefericite ale vietii.