Sf. Ioan

Va multumim pentru serviciul acordat si pentru ca ne-ati dat ocazia sa-i facem mamei o bucurie. Cu siguranta vom mai apela la serviciile dvs si cu alta ocazie, deoarece ati dat dovada de mult profesionalism si noi apreciem foarte mult acest aspect.   Va multumim si mult success in afacere!
Petruta S, 5 Mai 2024
As dori sa va multumesc pentru florile trimise in aceasta dimineata mamei de ziua ei. Ca intotdeauna, o placere sa lucrez cu dumneavoastra! Atat aranjamentul floral , cat si serviciul au fost minunate. De asemenea , multumesc pentru atentia acordata detaliilor!
Delia P, 6 Mai 2024
Buna ziua, va multumesc pentru surpriza pe care ati realizat-o. Livrarea a fost făcută conform cerintelor. A fost prima colaborare cu voi si cu siguranta nu ultima. Ati dat dovada de profesionalism si devotament in munca depusă pentru clienti. Felicitări magazinuldeflori.ro!
D. T, 12 Apr 2024

Complimenteaza persoana cu nume de sfant din viata ta cu ocazia zilei de Sf. Ioan si ofera un buchet de flori care va face o urare de La multi ani in cel mai distins mod. Alege buchetul de flori Sf. Ioan perfect, din oferta de flori online pusa la dispozitie de Magazinul de Flori.


Fa o surpriza plina de culoare si energie si ofera un buchet flori sau un cos flori cu aspect festiv cu livrare la domiciliu oriunde in Romania. Trimite flori proaspete pentru a face un cadou de proportii cu ocazia zilei onomastice. Flori Sf. Ioan intr-o prezentare cu design unic, pentru o eleganta desavarsita.


In ziua de 7 ianuarie se sarbatoreste Sf. Ioan Botezatorul, apostolul care l-a botezat pe Hristos in Iordan. Cei care poarta numele acestui sfant sunt complimentati prin cadouri speciale, insa nimic nu se compara cu un mesaj transmit printr-un buchet de flori. Puteti oferi distinctie si rafinament, prin flori proaspete livrare la domiciliu de Magazinul de Flori, prin reteaua de florarii locale.


Surprindeti persoana draga cu nume de sfant si oferiti in dar un buchet de flori, cos flori, cos cadou cu produse sau un aranjament special.