Buchet bujori roz

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
450 RON
I-au placut florile...multumesc foarte mult !
Chad, 15 Sep 2022
Va multumesc! Am ramas impresionat de profesionalismul de care dati dat dovada! Nota 10!   Asa servicii in Romania, mai rar!
Florin, 14 Mai 2022
Este o vorba care spune ca: - esentele tari se tin in sticlute mici - asta pot spune despre serviciile ce ati ales sa le oferiti clientilor. Desi sunt multe site-uri care ofera servicii - livrari flori si aproape toate se promoveaza cat pot de bine in mediul virtual - dumneavoastra va detasati prin promptitudine, solicitudine, profesionalism si poate si putina empatie cu clientul, cred eu pentru ca va pasa si va indragiti afacerea. Despre ceilalti, multi clienti au cam fost dezamagiti, de prospetimea florilor, serviciul oferit si chiar aranjamentul sau buchetul care a fost altceva decat se vede si se comanda. Mama mea a fost profund emotionata cand a vazut un domn cu un mare buchet de flori pentru ea. Buchetul exact ca in prezentare (colorit, continut de flori si verdeata, aranjament), MINUNAT. Asa cum am mai spus, pe chat, voi reveni mereu la dumneavoastra.
Simona M, 25 Mai 2022

Un buchet de flori colorat si inmiresmat realizat din 15 bujori roz. Acest buchet de bujori este cadoul ideal pentru un moment special. Buchetul este legat cu o panglica asortata, care ii da o eleganta aparte.

Livrarea se face in orice oras din Romania, prin floraria online Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Bujorul simbolizeaza eleganta si distinctie, fie ca sunt daruite in buchete simple sau in combinatii cu alte flori. Aceste flori transmit feminitate, iar in Grecia antica erau folosite in ritualuri inchinate zeitei recoltei, fiind considerate flori sacre.

Simbolismul a fost pastrat, iar un buchet de gerbera poate fi daruit la evenimente formale sau pentru a marca un moment deosebit. Magazinul de Flori alege bujori proaspeti pe care ii livreaza direct la domiciliu in orice oras din Romania, exclusiv prin serviciul rapid curier flori.