Buchet bujori roz

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
420 RON
D-le Stefan, am avut o idee minunata. Si am ales o firma pe masura !   Va multumesc din suflet pentru seriozitatea d-voastra ! Va urez un AN NOU FERICIT, d-voastra si familiei, precum si team-ului. LA MULTI ANI !   P.S. Normal ca ramanem in contact !
Ricky Weiss, 7 Iun 2022
Buna ziua si mii de multumiri :) Tocmai am primit o poza cu buchetul primit de mama - i-ati facut si mi-ati facut o mare bucurie! Toate cele bune,
Anda, 19 Ian 2022
Vă mulțumesc pentru ajutorul dat în realizarea surprizei pentru mama mea! Florile sunt minunate iar tortul delicios!
Mihaela A, 18 Mar 2022

Un buchet de flori colorat si inmiresmat realizat din 15 bujori roz. Acest buchet de bujori este cadoul ideal pentru un moment special. Buchetul este legat cu o panglica asortata, care ii da o eleganta aparte.

Livrarea se face in orice oras din Romania, prin floraria online Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Bujorul simbolizeaza eleganta si distinctie, fie ca sunt daruite in buchete simple sau in combinatii cu alte flori. Aceste flori transmit feminitate, iar in Grecia antica erau folosite in ritualuri inchinate zeitei recoltei, fiind considerate flori sacre.

Simbolismul a fost pastrat, iar un buchet de gerbera poate fi daruit la evenimente formale sau pentru a marca un moment deosebit. Magazinul de Flori alege bujori proaspeti pe care ii livreaza direct la domiciliu in orice oras din Romania, exclusiv prin serviciul rapid curier flori.