Buchet bujori roz

Alege ceva special
Alege mărimea
Alege culorile preferate
480 RON
Excelente serviciile oferite de magazinuldeflori.ro. Multumesc pentru calitate si promptitudine. Raman clientul dvs. si va voi recomanda cu mare placere. Va multumesc inca o data si va doresc o zi cat mai buna!
Mihai Saftiuc, 16 Feb 2023
Domnule Stefan Safciu, eu sunt cel care trebuie sa va multumesca pentru serviciul prompt. Ma temeam ca mama nu va fi surprinsa pozitiv desi facusem toate eforturile posibile.   Suntem foarte multumiti de serviciile dvs si cu siguranta voi apela din nou cand va fi nevoie. Cu sincere multumiri,
Alexandru Mosgorenu, 6 Mai 2023
Va multumesc pentru promtitudine si mai ales pentru servicii. A fost foarte impresionata prietena noastra.
Alexandru B, 17 Apr 2023

Un buchet de flori colorat si inmiresmat realizat din 15 bujori roz. Acest buchet de bujori este cadoul ideal pentru un moment special. Buchetul este legat cu o panglica asortata, care ii da o eleganta aparte.

Livrarea se face in orice oras din Romania, prin floraria online Magazinul de Flori.

Îți recomandăm

Bujorul simbolizeaza eleganta si distinctie, fie ca sunt daruite in buchete simple sau in combinatii cu alte flori. Aceste flori transmit feminitate, iar in Grecia antica erau folosite in ritualuri inchinate zeitei recoltei, fiind considerate flori sacre.

Simbolismul a fost pastrat, iar un buchet de gerbera poate fi daruit la evenimente formale sau pentru a marca un moment deosebit. Magazinul de Flori alege bujori proaspeti pe care ii livreaza direct la domiciliu in orice oras din Romania, exclusiv prin serviciul rapid curier flori.