Cadou Dulce

Alege ceva special
Alege culorile preferate
488 RON
415 RON
Multumesc din suflet pentru profesionalism. Cu siguranta ca va voi recomanda prietenilor mei. O seara buna,
Luminita P, Dec 4th 2021
Mulțumesc mult pentru serviciul rapid, produse și livrare.
Vlad T, Nov 26th 2021
Toate florile voastre sunt superbe si sunt convinsa ca voi mai comanda de la voi
Tanya, Dec 1st 2021

Ce poate fi mai dulce decat un tort delicios de tip amandina si un superb buchet de flori format din flori multicolore. Buchetul poate varia in format si culori in functie de stocul fiecarei florarii.

Un buchet pasional si un tort divin atat la aspect cat si la gust, fac combinatia perfecta cand vine vorba de cadouri. Un cadou pentru doua zile care cu siguranta vor fi tinute minte!

Beneficiaza de cele mai bune servicii oferite de floraria online experta in cadouri, Magazinul de Flori, care alege flori proaspete si doar combinatii inventive pentru cadoul tau, ce poate fi livrat prin cel mai rapid curier flori.

Acest produs este disponibil in toata Romania.

Îți recomandăm

Florile sunt un mesager incontestabil al lui cupidon. Un buchet de flori va aduce pasiune in orice atmosfera, facand din orice ocazie una speciala.

Intr-un buchet de flori sunt amestecate o multitudine de semnificatii, de la pasiune si dragoste, la eleganta si distinctie. Un cadoul floral alaturi de un tort delicios vor surprinde pe oricine, iar Magazinul de Flori te asigura ca vei trimite flori proaspete si un tort intact!