49 Trandafiri Roz si Albi

Alege ceva special
833 RON
Multumesc mult pentru promptitudine si calitate, voi mai apela la serviciile dumneavoastra cu siguranta! O zi minunata!
Ady C, 13 Ian 2024
Mii de mulțumiri pt frumosul buchet trimis mamei mele cu ocazia zilei de naștere! Ținem legătura, o zi buna!
Miorita K, 3 Ian 2024
va multumesc mult,tortul a fost delicios iar surpriza pe masura asteptarilor................. Felicitari pentru serviciile d-vs, asa faceti niste romanii fericiti. Mii de multumiri......
Elisabeta Trifu, 11 Feb 2024

Acest buchet este o îmbinare armonioasă de trandafiri roz și albi, două culori care reprezintă sentimente profunde de iubire, afecțiune și puritate.

Trandafirii roz sunt floarele centrale ale acestui buchet și transmit simbolul iubirii, tandreței și pasiunii. Nuanța roz poate varia de la un roz deschis și delicat la un roz mai profund și vibrant, oferind o notă de rafinament și feminitate.

Trandafirii albi, în contrast, simbolizează puritatea și inocența. Aceste flori adaugă o notă de eleganță și lumină buchetului.

Această combinație de culori emite un sentiment de iubire sinceră și de armonie. Trandafirii sunt proaspăt tăiați, cu petale fine și delicate, și emană un parfum subtil care adaugă o notă de dulceață și romantism.

Buchetul este legat cu o panglică sau un fir subțire într-o nuanță potrivită pentru a completa combinația de culori și pentru a conferi buchetului un aspect elegant.

Un buchet de trandafiri roz și albi este potrivit pentru o varietate de ocazii romantice, precum cereri în căsătorie, aniversări, Ziua Îndrăgostiților sau chiar pentru a exprima sentimente profunde fără o ocazie specială. Este o alegere clasică și atemporală, care va bucura cu siguranță destinatarul și va exprima dragostea și afecțiunea într-un mod elegant.

Îți recomandăm