Anul Nou

Stimate domn, Doresc sa va multumesc mult pentru calitatea serviciilor dvs, destinatara cadoului a fost incantata de modul in care a for prezentat si adus de catre angajatul dvs. Va urez sucess in continuare. Cu stima,
Ioana Tomescu, 5 Feb 2024
Vreau sa va multumesc, ca de obicei ati facut o treaba minunata. Tortul si bradutul sunt minunati.
Paula Manuel, 22 Mai 2024
Multumesc pentru ajutorul acordat in realizarea surprizei pentru mama mea! Buchetul a fost superb, iar livrarea a fost foarte prompta! Am sa va recomand tuturor pentru seriozitatea dvs.
Andreea Nadaban, 18 Apr 2024

Surprinde persoanele dragi cu ocazia trecerii dintre ani si marcheaza noaptea speciala de Anul Nou cu un buchet de flori festiv, cu un cos cadou care aduce belsug si bogatie sau cu un aranjament sarbatori care va decora orice incapere cu bun gust si va aduce prospetime. Ofera o coronita de brad pentru a aduce mirosul proaspat de cetina in ambientul festiv sau un aranjament cu lumanari menit sa degaje caldura si afectiune. 


Magazinul de Flori va ofera o gama larga de aranjamente sarbatori, flori proaspete si cosuri cadou Anul Nou, care vor imbogati masa se sarbatori cu produse diverse. Comanda un cadou online special pentru a implini miracolul de sarbatori si pentru a da o aura deosebita incaperii.


Sarbatoarea de Anul Nou marcheaza trecerea dintre ani, un eveniment care trebuie sarbatorit prin belsug, lumina si ornamente deosebite. Pentru un plus de distinctie, un aranjament sarbatori sau o coronita de brad eleganta sunt ideale. Un buchet de flori este modul cel mai gingas de a ura un an nou fericit. Magazinul de Flori pregateste cosuri cadou decorate intr-un design special, care contin sampanie de cea mai buna calitate pentru a sarbatori prin clinchetul paharelor.