Termeni si Conditii

TERMENI SI CONDITII

Prin accesarea si realizarea de comenzi pe acest site inseamna ca sunteti de acord cu termenii si conditiile sale.

ACCES

Accesul la acest site se face doar daca sunteti de acord cu termenii si conditiile.

1. OBLIGATII

1.1. Dumneavoastra

1.1.1. Sunt de acord sa nu folosesc acest site in scopuri ilegale si sunt de acord sa il folosesc in conformitate cu legislatiile in vigoare

1.1.2. Ma angajez sa nu folosesc acest site intr-un mod in care i-ar cauza stricaciuni, distrugeri, functionare lenta sau ineficienta

1.1.3. Ma angajez sa nu folosesc site-ul intr-o maniera in care ar putea viola drepturile unor persoane, sau companii (includem aici dreptul de proprietate, de confidentialitate)

2. DREPTURILE NOASTRE

2.1 Ne rezervam dreptul de:

2.1 1 Modificare temporara sau permanenta a site-ului (sau a unor parti din el) cu sau fara a va instiinta;

2.1 2 Schimbare a acestor termeni si conditii cu sau fara a va instiinta; este de datoria dvs sa verificati si sa fiti sau nu de acord. In cazul in care nu sunteti de acord trebuie sa parasiti imediat site-ul.

2.1.3 magazinuldeflori.ro isi rezerva dreptul de a refuza livrarea oricarei comenzi fara obligatia de a motiva acest refuz; in acest caz clientul va primi inapoi banii platiti pentru comanda respectiva. In cazul in care produsele nu se pot livra sau sufera deteriorari majore pe parcursul livrarii, clientul poate cere returnarea imediata a sumelor deja transferate catre magazinuldeflori.ro, dar nu si alte despagubiri. Prin cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectii conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu a unui contract valabil incheiat.

2.1.4 Livrarea se face in minim 2 ore de la confirmarea platii comenzii. Daca din cauze ce nu tin de magazinuldeflori.ro (nu gasim pe nimeni la adresa de livrare, destinatarul nu vrea sa primeasca cadoul, etc), comanda nu poate fi livrata, ea ramane procesata si disponibila la livrare timp de 6 ore. Daca in acest timp livrarea nu putut fi facuta (din cauzele enumerate mai sus), comanda se anuleaza automat fara posibilitatea de returnare a platii.

2.1.5 Ne rezervam dreptul sa anulam orice comanda pe care noi o apreciem ca fiind asociata cu frauda in comertul online chiar daca nu o putem demonstra. Clientul isi va primi inapoi suma integrala. 

2.1.6 Sunt unele cazuri, de sarbatorile legale, cand, chiar daca dvs. puteti comanda torturi sau alte produse (sistemul va permite sa faceti acest lucru) noi nu mai putem prelua cererea deoarece am ajuns la nr maxim de comenzi pe care le putem accepta. In acest caz ne rezervam dreptul de a va refuza comanda cu sau fara o instiintare prealabila. Clientul isi va primi inapoi suma integrala in cazul unei comenzi online. Pentru a evita astfel de situatii va recomandam ca in perioada sarbatorilor legale sa faceti comanda din timp, cu cel putin cateva zile inainte. De asemenea pentru torturile cu fotografie comanda trebuie facuta cu cel putin o zi inainte.

3. LINKURI

Siteul furnizeaza linkuri catre alte siteuri. Trebuie fiti de acord cu faptul ca siteul nostru nu este responsabil pentru ce veti gasi pe alte siteuri.

4. MONITORIZAREA

Avem dreptul, dar nu si obligatia de a monitoriza orice activitate asociata cu siteul nostru. Putem investiga si raporta aceste conditii sau plangeri si sa actionam ca atare (in cazuri ca: avertizari, suspendari, etc).

5. INFORMATIILE DVS

Respectam datele dvs si ne asumam obligatia de a le proteja.

6. PROPRIETATEA INTELECTUALA SI DREPTUL DE FOLOSINTA

Orice brand, marca sau nume care apartine siteului nostru nu trebuie copiat, decat daca noi permitem acest lucru.

7. DESCRIEREA PRODUSELOR

Pozele au caracter de prezentare. In cazul in care anumite produse sau flori lipsesc din stoc magazinuldeflori.ro poate inlocui aceste produse sau flori cu unele similare pastrandu-se insa aspectul si valoarea originala fara a anunta clientul in prealabil.

8. ALTE TAXE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de livrare.

9. UTILIZAREA SITE-ULUI DE CATRE PERSOANE SUB 18 ANI

Bauturile alcoolice comercializate pe site-ul magazinuldeflori.ro se adreseaza persoanelor cu varsta peste 18 ani. Legislatia in vigoare interzice minorilor achizitionarea bauturilor alcoolice, de aceea, in momentul utilizarii acestui site, orice utilizator declara pe propria raspundere urmatoarele:  “Declar pe propria raspundere ca am varsta de cel putin 18 ani impliniti si ca prin plasarea comenzii nu incalc prevederile legilor in vigoare.".

10. LIVRARILE 

Ne obligam sa livram comenzile intr-un interval de maxim 48h de la confirmarea platii, sau la o data mai indepartata specificata de client. magazinuldeflori.ro face tot posibilul pentru a livra comenzile la data indicata de client, cu toate acestea pot exista situatii in care livrarea la acea data nu este posibila, cum ar fi zile libere, vreme nefavorabila, sarbatori legale, etc

  • Torturile cu fotografie personalizata se livraza exclusiv in Bucuresti si se comanda cu minim 24 de ore in avans.
  • Intervalele orare sunt orientative, este posibil sa nu reusim sa respectam acest interval. Bineinteles ca depunem toate eforturile sa ne incadram in intervalele specificate insa sunt cazuri, izolate, cand acest lucru nu este posibil.
Buna ziua, vroiam sa va multumesc pentru un buchet care i-a placut mamei mele foarte foarte mult. Multumesc pentru efortul dumneavostra mai ales cu toate cerintele mele.   O sa mai apelez la dumneavostra ori de cate ori o sa am nevoie de un buchet foarte frumos de trimis acasa. Multumesc inca o data
Veronica Cucuiat, 20 Iun 2024
Vroiam sa va spun ca sotul meu mi-a trimis cele mai frumoase flori de pe siteul vostru. Au ajuns la timp si am primt o gramada de complimente de la colegi. Le-am spus tuturor de unde sunt ! Multumesc pentru serviciile excelente
Maria, 13 Apr 2024
Apreciez foarte mult ajutorul dat in aceasta problema. Ati transformat o experienta neplacuta intr-una fantastica. Va raspandi vestea.
Kevin, 19 Apr 2024

Îți recomandăm