Sf. Gheorghe

Vreau sa va multumesc pentru serviciile dumneavoastra. Tortul a fost super! Foarte bun. Iar poza v-a iesit perfect. Nu ma asteptam sa fie atat de fidela reproducerea. Toata lumea a admirat tortul iar sarbatoritul a fost cel mai surprins. Voi apela si pe viitor la echipa dumneavoastra si va voi recomanda cu incredere prietenilor. O zi buna!
Iulia Prioteasa, 7 Feb 2024
Buna ziua, vroiam sa va mai multumesc inca o data din suflet pentru serviciile extraordinare. Sunteti minunati prin tot ceea ce faceti! Cu siguranta va voi recomanda oricui are nevoie de servicii ireprosabile si de calitate. Cu drag,
A. VOSS, 1 Ian 2024
Mii de mulțumiri pt frumosul buchet trimis mamei mele cu ocazia zilei de naștere! Ținem legătura, o zi buna!
Miorita K, 20 Apr 2024

Daca o cheama Georgiana, Georgia, Georgeta sau Geanina, ii poti transmite un mesaj calduros de La multi ani pentru ziua onomastica de Sf. Gheorghe. Comanda flori online pentru a o face sa se simta speciala in ziua dedicata numelui ei. Va primi flori la domiciliu trimise de cei mai buni experti floristi, care realizeaza buchete flori sau cosuri flori menite sa impresioneze pe oricine. 


Incanta persoana draga cu un parfum floral unic si aspect deosebit, livrate prin serviciul curier flori oferit de Magazinul de Flori. Buchete festive care reprezinta o adevarata incantare vizuala, acum disponibile prin cea mai prestigioasa florarie online, pentru ca tu sa oferi flori de Sf. Gheorghe de cea mai buna calitate.


Cei care isi sarbatoresc ziua de nume pe data de 23 aprilie care marcheaza sarbatoarea Sf. Gheorghe, pot si complimentati cum se cuvine cu un buchet de flori de cea mai buna calitate oferit de Magazinul de Flori. Sf. Gheorghe este un simbol al biruintei, de aceea un buchet de flori comandat prin cea mai prestigioasa florarie online va transmite cea mai sincera urare de La multi ani.


Fie ca alegeti un buchet elegant sau un buchet delicat, persoana iubita se va simti speciala prin flori cu aspect unic.