Sf. Andrei

Multumim mult! Cosul cu flori trimis este minunat, la fel si prajiturelele. Serviciul dumneavoastra este excelent, nu am vazut de multe ori asemenea serviciu pentru clienti.Inca o data multe multe multumiri!
Miryam O, 21 Iul 2023
Multumesc pentru livrare si pentru faptul ca ati livrat in jurul orei 9, asa cum am solicitat. Buchetul de flori este foarte frumos.
Ligia C, 16 Iul 2023
Stimate Dle Safciu Va multumesc pentru deosebita promptitudine si pentru profesionalismul dovedit in finalizarea comenzii facute de mine. Totul a decurs perfect, exact asa cum v-am rugat. Nu voi ezita sa va recomand si sa apelez in continuare la serviciile Dvs. Cu multumiri,
Ioana Secara, 1 Iun 2023

Persoana draga din viata ta care isi sarbatoreste onomastica de Sf. Andrei merite un buchet de flori special! Alege un buchet somptuos care sa contina florile preferate ale destinatarului. Magazinul de Flori ofera trandafiri proaspeti, gerbera colorate, crizanteme distinse, lalele atractive sau orhidee rafinate ca sa poti spune La multi ani intr-un mod unic. Trimite flori Sf. Andrei pe care il sarbatoresti si adu un plus de culoare si prospetime zilei onomastice.


Flori online de cea mai buna calitate prin floraria online de prestigiu care livreaza flori la domiciliu oriunde in Romania, in prezentari florale deosebite.


Sfantul Andrei a fost ucenicul Sf. Ioan Botezatorul, iar onomastica celor care poarta numele acestui sfant se sarbatoreste pe 30 noiembrie. Pentru Magazinul de Flori este un prilej de a oferi flori in dar, iar oferta de flori online va pune la dispozitie buchete de flori diverse. Persoana cu nume de sfant din viata ta va fi complimentata cum se cuvine daca oferiti flori Sf. Andrei prin floraria online care realizeaza cel mai deosebit design floral pentru orice ocazie aleasa.