Sf. Andrei

Apreciez foarte mult ajutorul dat in aceasta problema. Ati transformat o experienta neplacuta intr-una fantastica. Va raspandi vestea.
Kevin, 27 Apr 2024
Am comandat un tort si o sticla de vin pentru rude din Bucuresti; Excelent serviciu, livrare la timp,prezentare deosebita,produsul -tort Monte-Bianco-proaspat si gustos, intr-un cuvint, toata lumea multumita. Ar fi si mai bine daca descrierea produselor ar fi un pic mai dezvoltata, iar in cazul vinurilor am avea posibilitatea sa facem noi alegerea, cind comandam.(Nota Bene:vinul livrat a fost foarte bun-Spania,2006). Felicitari !
Cristina Stanescu - Canada, 19 Feb 2024
Buna seara va multumesc pentru promptitudinea livrarii cadoului la ora specificata..Un tort excelent si un buchet deosebit! O sa mai fac comenzi si pe viitor la dvs si o sa va recomand cu caldura! Cu stima
Smaranda G, 18 Ian 2024

Persoana draga din viata ta care isi sarbatoreste onomastica de Sf. Andrei merite un buchet de flori special! Alege un buchet somptuos care sa contina florile preferate ale destinatarului. Magazinul de Flori ofera trandafiri proaspeti, gerbera colorate, crizanteme distinse, lalele atractive sau orhidee rafinate ca sa poti spune La multi ani intr-un mod unic. Trimite flori Sf. Andrei pe care il sarbatoresti si adu un plus de culoare si prospetime zilei onomastice.


Flori online de cea mai buna calitate prin floraria online de prestigiu care livreaza flori la domiciliu oriunde in Romania, in prezentari florale deosebite.


Sfantul Andrei a fost ucenicul Sf. Ioan Botezatorul, iar onomastica celor care poarta numele acestui sfant se sarbatoreste pe 30 noiembrie. Pentru Magazinul de Flori este un prilej de a oferi flori in dar, iar oferta de flori online va pune la dispozitie buchete de flori diverse. Persoana cu nume de sfant din viata ta va fi complimentata cum se cuvine daca oferiti flori Sf. Andrei prin floraria online care realizeaza cel mai deosebit design floral pentru orice ocazie aleasa.