Martisor (1 Martie)

Va multumesc pentru modul rapid, eficient si elegant prin care buchetul a ajuns la matusa mea. Voi apela cu siguranta si in viitor la serviciile dvs. si voi transmite tuturor prietenilor mei recomandarea cu superlativ pentru site-ul dvs! Cu respect,
Cristina B, 15 Feb 2024
Imi face o mare placere sa comand flori de la voi. Serviciile sunt centrate pe client iar calitatea florilor este deosebita. Abia astept sa mai comand de la voi !Multumesc !
Karina, 8 Dec 2023
Buna ziua, o sa las multumirile la urma, pentru ca simt nevoia sa ’ma explic’ pentru motivele care ma indeamna sa va felicit si totodata sa va multumesc pentru tot. La prima surpriza n-am indraznit sa cred decat ca-i o intamplare ca ati participat activ la o surpriza mai ’complicata’ din cauza kilometrilor pana la destinatar. Dar am fost multumita sa constat ca zambetul mamei vi s-a datorat intr-o oarecare masura si dumneavoastra. Acum, asteptarile mele, si totodata emotiile erau mult mai mari.... era (trebuia sa fie) o surpriza deosebita, genul ala de surpriza care ’te lasa fara cuvinte’ si era ’vital’ sa ma ajutati si o pun in practica asa cum am gandit-o cu mult inainte sa se intample. Sambata nu stiu cine e avut emotiile mai mari, eu sau ’surprinsul’, tot ce stiu este ca linistea mi s-a asternut in momentul in care m-ati sunat: ’livrarea s-a facut cu succes, iar secretul a fost pastrat’ :)) Pentru complicitate, pentru intelegere, si mai ales pentru bucuria de a ma ajuta sa aduc un zambet, VA MULTUMESC! O zi frumoasa,
Corina Murariu, 27 Ian 2024

Fii primul care vesteste primavara cu un buchet de flori special oferit cu ocazia sarbatorii care marcheaza zorii primaverii, Martisorul. Cu ocazia zilei de 1 martie puteti oferi un buchet de flori rosii si flori albe, pentru a vesti primavara cu un snur rosu cu alb intr-un pachet floral. Flori de martisor intr-un design de exceptie, care exprima vivacitate, prospetime si culoare. 


Trimiteti flori direct la domiciliu destinatarului in ziua de Martisor prin serviciul livrari flori online oferit de Magazinul de Flori. Buchete de flori care reprezinta un martisor pretios, ideal pentru un cadou floral primavaratic.


Sarbatoarea de Martisor marcheaza venirea primaverii, sezonul culorilor proaspete si al infloririi naturii. Ziua de 1 martie se poate celebra cu un buchet de flori in culorile specifice martisorului, rosu si alb. Magazinul de Flori ofera o vasta colectie de flori de Martisor, pentru cadouri florale pline de gingasie si veselie. Buchete de trandafiri in culori radiante, buchete de crizanteme multicolore sau buchete gerbera luxuriante, care exprima bucuria de a trai si aduc lumina si caldura in orice incapere.