Martisor (1 Martie)

Va mulțumesc pentru profesionalismul acordat in livrarea comenzii. Acest lucru ne v-a determina sa apelam din nou cu incredere la serviciile dumneavoastră in viitorul apropiat. Va mulțumesc,
Ionut M, 19 Ian 2024
Apreciez foarte mult ajutorul dat in aceasta problema. Ati transformat o experienta neplacuta intr-una fantastica. Va raspandi vestea.
Kevin, 2 Iun 2024
Buna ziua, vroiam sa va multumesc pentru un buchet care i-a placut mamei mele foarte foarte mult. Multumesc pentru efortul dumneavostra mai ales cu toate cerintele mele.   O sa mai apelez la dumneavostra ori de cate ori o sa am nevoie de un buchet foarte frumos de trimis acasa. Multumesc inca o data
Veronica Cucuiat, 22 Feb 2024

Fii primul care vesteste primavara cu un buchet de flori special oferit cu ocazia sarbatorii care marcheaza zorii primaverii, Martisorul. Cu ocazia zilei de 1 martie puteti oferi un buchet de flori rosii si flori albe, pentru a vesti primavara cu un snur rosu cu alb intr-un pachet floral. Flori de martisor intr-un design de exceptie, care exprima vivacitate, prospetime si culoare. 


Trimiteti flori direct la domiciliu destinatarului in ziua de Martisor prin serviciul livrari flori online oferit de Magazinul de Flori. Buchete de flori care reprezinta un martisor pretios, ideal pentru un cadou floral primavaratic.


Sarbatoarea de Martisor marcheaza venirea primaverii, sezonul culorilor proaspete si al infloririi naturii. Ziua de 1 martie se poate celebra cu un buchet de flori in culorile specifice martisorului, rosu si alb. Magazinul de Flori ofera o vasta colectie de flori de Martisor, pentru cadouri florale pline de gingasie si veselie. Buchete de trandafiri in culori radiante, buchete de crizanteme multicolore sau buchete gerbera luxuriante, care exprima bucuria de a trai si aduc lumina si caldura in orice incapere.