Paste

Multumesc pentru promptitudine! V-am folosit serviciile in trecut si o sa mai fac in viitor; îmi plac produsele si calitatea serviciului! Un sfârșit de săptămana plăcut!
Laura M, 27 Ian 2024
Buchetul de florii, livrat de Dvs. a fost foarte apreciat, cu multe multumiri, ca niciodata nu a primit un buchet de flori asa frumoase! Multumesc foarte mult !
Tuica G, 17 Feb 2024
Imi pare rau ca am fost asa o pacoste dar apreciez foarte mult profesionalismul cu care ati abordat situatia.
Mary, 13 Dec 2023

Un cadou de iepuras este incomplet fara un buchet de flori! Ofera flori care emana veselie, doar din spectrul de flori online oferit de Magazinul de Flori, care alege doar flori proaspete. Pentru a completa un cos de Paste, floristii experti va recomanda buchete gerbera, buchete crizanteme, buchete lalele sau buchete trandafiri, in cele mai vesele culori. Optati pentru un buchet flori, un cosulet flori sau un cos cadou cu produse diverse, pentru masa festiva de Paste.


Daca oferiti flori de Paste, trebuie sa transmite caldura si afectiune, de aceea un buchet de flori livrat direct la domiciliu prin serviciul livrari flori va garanteaza calitatea si prospetimea.


Pastele este sarbatoarea bucuriei, care poarta simbolul Invierii, al renasterii si al prospetimii. Aceasta sarbatoare deosebita poate fi marcata cu un buchet de flori delicate, flori multicolore care sa aduca veselie in orice incapere. Oferiti un buchet de flori de Paste din cele mai colorate flori, pentru un cadou pretios si regivorant.


Un cadou de Paste trebuie sa exprime simbolistica sarbatorii, iar Magazinul de Flori trimite buchete deosebite direct la domiciliul destinatarului. Lumina invierii exprimata in buchete de flori distinse.