Sf. Mihail si Gavril

Foarte frumoase florile si super bun tortul! Sincer nu ma asteptam sa fiti atat de perfecti si de punctuali! Cu siguranta cand o sa mai am nevoie tot la dumneavoastra o sa apelez si o sa va recomand si prietenilor mei!
Laura C, 21 Iun 2023
Toti cei din biroul meu au discutat despre cat de mari au inflorit.
Tatiana, 5 Dec 2023
Buna ziua, As dori sa va multumesc pentru livrarile de ieri. Totul a fost perfect si voi apela si in continuare la serviciile dvs, recomandandu-va in acest domeniu. Va multumesc mult, Cu respect,
Valentina Tupu, 10 Oct 2023

Daca vreti sa surprindeti persoana speciala din viata dvs care poarta numele unora dintre Sf. Mihail si Gavril, trimiteti un buchet de flori elegant si rafinat. Alegeti un mijloc special de a sarbatori onomastica in aceasta zi speciala si comandati flori online de calitate, cu livrare la domiciliu oriunde in Romania.


Faceti o urare de La multi ani deosebita, prin flori proaspete cu parfum inconfundabil, care vor complimenta in cel mai placut mod pe cei care poarte nume de sfinti. Magazinul de Flori ofera serviciul curier flori care trimite flori in prezentari unice prin aspect si combinatia florala.


In ziua de 8 noiembrie se sarbatoresc sfintii arhangheli Mihail si Gavril, iar cei care poarta numele acestor sfinti pot fi complimentati in cel mai delicat mod: printr-un buchet de flori. Florile transmit urari de zile onomastice in cel mai distins mod. Fie ca oferiti trandafiri, crini, gerbera, crizanteme sau orhidee, cadoul floral ales prin Magazinul de Flori se va remarca prin rafinament si eleganta.


Pentru o surpriza garantata, serviciul curier flori trimite flori proaspete direct la domiciliu, pentru ca mesajul trimis sa ajunga in cel mai scurt timp.