Sf. Mihail si Gavril

Multumesc mult pentru promptitudine si calitate, voi mai apela la serviciile dumneavoastra cu siguranta! O zi minunata! Multumesc mult!
Cristina C, 1 Apr 2024
Va multumesc pentru cosul de flori livrat! Mama a ramas placut surprinsa, trandafirii extraordinari de frumosi si aranjamentul exceptional! Multumesc din suflet!!! 
Oana Maria, 30 Mar 2024
Ali R, 18 Feb 2024

Daca vreti sa surprindeti persoana speciala din viata dvs care poarta numele unora dintre Sf. Mihail si Gavril, trimiteti un buchet de flori elegant si rafinat. Alegeti un mijloc special de a sarbatori onomastica in aceasta zi speciala si comandati flori online de calitate, cu livrare la domiciliu oriunde in Romania.


Faceti o urare de La multi ani deosebita, prin flori proaspete cu parfum inconfundabil, care vor complimenta in cel mai placut mod pe cei care poarte nume de sfinti. Magazinul de Flori ofera serviciul curier flori care trimite flori in prezentari unice prin aspect si combinatia florala.


In ziua de 8 noiembrie se sarbatoresc sfintii arhangheli Mihail si Gavril, iar cei care poarta numele acestor sfinti pot fi complimentati in cel mai delicat mod: printr-un buchet de flori. Florile transmit urari de zile onomastice in cel mai distins mod. Fie ca oferiti trandafiri, crini, gerbera, crizanteme sau orhidee, cadoul floral ales prin Magazinul de Flori se va remarca prin rafinament si eleganta.


Pentru o surpriza garantata, serviciul curier flori trimite flori proaspete direct la domiciliu, pentru ca mesajul trimis sa ajunga in cel mai scurt timp.