Sf. Constantin si Elena

Am facut trei comenzi la dumneavoastra anul acesta si pot sa spun ca am fost placut impresionata de calitatea serviciilor. Cu siguranta voi mai apela la dumneavoatsra si va voi recomanda prietenilor si colegilor. 
Cecilia G. P, 23 Feb 2024
Stimate Dle Safciu Va multumesc pentru deosebita promptitudine si pentru profesionalismul dovedit in finalizarea comenzii facute de mine. Totul a decurs perfect, exact asa cum v-am rugat. Nu voi ezita sa va recomand si sa apelez in continuare la serviciile Dvs. Cu multumiri,
Ioana Secara, 4 Apr 2024
Multumesc pentru livrare si pentru faptul ca ati livrat in jurul orei 9, asa cum am solicitat. Buchetul de flori este foarte frumos.
Ligia C, 9 Ian 2024

Daca poarta numele unuia dintre Sf. Constantin si Elena, ofera-i o incantare florala de neuitat, cu un buchet de flori deosebit care sa ii aduca zambetul pe buze. Surprinde persoana draga cu flori proaspete aranjate intr-un design floral unic. Ofera un buchet de trandafiri festiv, buchet de crini, buchet de crizanteme sau un cos de flori gingas, pentru un cadou special.


Sarbatoreste ziua onomastica a persoanei iubite prin eleganta absoluta si comanda flori online prin Magazinul de Flori, care se asigura ca livreaza flori la domiciliu in cel mai scurt timp.


Ziua de 21 mai marcheaza sarbatorirea Sfintilor Imparati Constantin si Elena, fiu si mama. Aceasta zi este un prilej de sarbatoare pentru cei care poarte numele celor doi sfinti. Pentru a face din aceasta onomastica o zi speciala, Magazinul de Flori recomanda buchete de flori deosebite, menite sa transmita un mesaj calduros, prin distinctia florilor. Alegeti flori proaspete in buchete sau cosuri flori cu aspect impecabil, livrate la domiciliul destinatarului prin serviciul curier flori.