Sf. Constantin si Elena

Va multumesc pentru serviciul intotdeauna de incredere. Conteaza mult. Cumpar flori prin magazinul dumneavoastra de ani buni. Sunteti profesionisti si seriosi. Bravo!
Ioana Z, 8 Feb 2024
Vă mulțumesc foarte mult pentru ajutorul acordat cu comanda. Serviciu clienți uimitor. Cu siguranță mă voi întoarce și voi folosi serviciul dvs. mai presus de toate celelalte.
Alex, 23 Feb 2024
Am fost foarte multumit de promtitudine si aspectul buchetului. Felicitari pentru servicile oferite.
Darian M, 14 Mar 2024

Daca poarta numele unuia dintre Sf. Constantin si Elena, ofera-i o incantare florala de neuitat, cu un buchet de flori deosebit care sa ii aduca zambetul pe buze. Surprinde persoana draga cu flori proaspete aranjate intr-un design floral unic. Ofera un buchet de trandafiri festiv, buchet de crini, buchet de crizanteme sau un cos de flori gingas, pentru un cadou special.


Sarbatoreste ziua onomastica a persoanei iubite prin eleganta absoluta si comanda flori online prin Magazinul de Flori, care se asigura ca livreaza flori la domiciliu in cel mai scurt timp.


Ziua de 21 mai marcheaza sarbatorirea Sfintilor Imparati Constantin si Elena, fiu si mama. Aceasta zi este un prilej de sarbatoare pentru cei care poarte numele celor doi sfinti. Pentru a face din aceasta onomastica o zi speciala, Magazinul de Flori recomanda buchete de flori deosebite, menite sa transmita un mesaj calduros, prin distinctia florilor. Alegeti flori proaspete in buchete sau cosuri flori cu aspect impecabil, livrate la domiciliul destinatarului prin serviciul curier flori.