Sf. Nicolae

Sunt foarte multumita de comanda eu si Mama de asemenea. Mi-a trimis poza , impecabil va Multumesc mult !! Voi mai reveni cu comenzi !!
Simona S, 22 Mar 2024
Va multumesc pentru florile superbe! Am trimis buchetul ca un semn de multumire. A fost magnific
Ion, 5 Apr 2024
Intr-o Romanie in care nu mai crezi ca pot sa mai existe agenti economici care sa-si presteze serviciile cu profesionalism si determinare, trebuie sa recunosc ca aceasta firma reuseste sa-si satisfaca clientii. Desi am procedat cu timiditate si cu oarece neincredere va spun tuturor ce vreti sa apelati la aceste servicii, sa o faceti cu toata deschiderea si increderea deoarece aici gasiti profesionisti. Doar dupa ce faceti un astfel de cadou unei persoane dragi, va puteti da seamna cat de mult poate face gestul dumneavoastra. Multumiri celor ce au livrat mamei mele(localitatea Sinaia) buchetul cu 57 de trandafiri, absolut superbi. Multumiri adresez si managerului cu care am corespondat, de la care am primit aproape instant raspunsurile la solicitarile si nelamuririle mele. Sa credeti in ei, sunt buni
Simona Manta, 6 Apr 2024

Flori deosebite pentru persoanele speciale care poarta numele Sf. Nicolae. Ofera un prilej de sarbatoare in plus cu un buchet de flori impresionant, care va surprinde prin eleganta si rafinament. Flori proaspete, flori exotice sau flori tropicale, va stau la dispozitie prin serviciul curier flori oferit de Magazinul de Flori.


Complimenteaza persoana iubita care isi sarbatoreste onomastica de Sf. Nicolae si trimite un buchet de flori care sa reprezinte o incantare vizuala si un parfum floral special. O dedicatie cu stil si o urare de La multi ani prin selectie de flori online pusa la dispozitie prin reteaua de florarii locale cu livrare flori la domiciliu.


Sf. Nicolae este unul dintre cei mai populari sfinti ai crestinatatii si este sarbatorit pe data de 6 decembrie. Este considerat un sfant facator de minuni, datorita faptelor bune savarsite pentru semeni, in special pentru copii. Pentru a oferi o minune florala celor care isi serbeaza onomastica de Sf. Nicolae, un buchet de flori este alegerea ideala. Puteti trimite flori proaspete prin Magazinul de Flori, care ofera flori online de calitate, cu livrare direct la domiciliu.