Cale

Buna ziua, Multumesc mult pentru livrare. Surpriza a iesit perfecta si va multumesc pentru serviciile oferite. Cu respect,
Valentina Tupu, 17 Iul 2022
Va multumesc, sunteti foarte eficienti si prompti ca de fiecare data cand am apelat la serviciile dvs.
Adrian, 23 Aug 2022
Multam frumos! Mama a primit florile azi!
Cristina, 29 Aug 2022

Pentru o surpriza de proportii sau momente unice care merita un giuvaer floral deosebit, un buchet de cale este alegerea perfecta. Oferiti cale proaspete cu un colorit puternic, folosite in buchete de flori speciale, in care se vede maiestria florarilor de la Magazinul de Flori.


Comenzi cale pentru orice oras din Romania, din oferta de cale online care include cale albe, cale portocalii sau cale roz. Flori care vor incanta privirea oricarui destinatar, pentru un cadou special si memorabil. 

 

Calele au flori cu aspect deosebit si frunze mari si late, de culoare verde intens. Flori de o eleganta unica, ce pot decora orice incapere intr-un buchet de flori, fie ca sunt asociate cu alte flori sau folosite in buchete cale simple. Floarea are aspect de spirala, iar simbolistica florii poate fi tradusa prin distinctie absoluta, de aceea calele sunt folosite adesea in buchete de mireasa sau pentru evenimente formale. Nimic nu poate egala un buchet de cale proaspete livrat direct la domiciliu.