Florii

Va multumesc tare mult! Ca de obicei o placere sa apelez la serviciile dumneavoastra! Florile sunt tare frumoase si au ajuns incredibil de repede.Sper sa imi amintesc din timp anul acesta. In ultimii ani am plasat comanda in ultimul moment dar m-ati salvat de fiecare data.
Andreea T, 22 Ian 2023
Stimate Stefan, va multumesc mult pentru serviciul acordat. Intregul proces a decurs la un nivel superior. Tortul a fost foare delicios, florile superbe, livrarea precum ati promis pe site. Multumesc.
E. I, 3 Sep 2023
Buna ziua, As dori sa va multumesc pentru livrarile de ieri. Totul a fost perfect si voi apela si in continuare la serviciile dvs, recomandandu-va in acest domeniu. Va multumesc mult, Cu respect,
Valentina Tupu, 8 Mai 2023

Daca poarta numele unei flori, merita un buchet de flori distins, care sa reprezinta o bijuterie pretioasa. Sarbatoreste onomastica de Florii prin a oferi flori proaspete care sa emane afectiune si stralucire. Ofera flori delicate in buchete de trandafiri, buchete lalele, buchete crini sau buchete orhidee, care sa stea alaturi de persoana draga care are nume de floare. Fa-i un compliment de neuitat si comanda flori online prin Magazinul de Flori, care ofera serviciul livrari flori la domiciliu oriunde in Romania. 


Flori elegante, buchete romantice si buchete festive din flori exotice pentru un cadou de Florii de neuitat!


Sarbatoarea de Florii are loc intotdeauna in ultima Duminica de dinaintea Pastelui. Aceasta sarbatoare vesteste Pastele si este dedicata totodata celor care poarta nume de flori. Un buchet de flori este darul ideal care se poate oferi cu ocazia Floriilor, fiind accesoriul perfect pentru cei care poarta numele pretios al unei flori.


Pentru a alege un cadou conform personalitatii destinatarului, consultati oferta de flori online prin Magazinul de Flori, care ofera buchete festive, buchete gingase sau buchete luxuriante.