Florii

Gabriel M, 27 Ian 2024
Multumim foarte mult pentru promptitudine, pentru gingasia buchetului si pentru seriozitate !  Cu siguranta vom recomanda Magazinul de Flori si vom reveni catre dvs. ori de cate ori avem ocazia. Mult succes in tot ceea ce faceti !
Daniela S, 22 Feb 2024
Vă mulțumesc frumos pentru surpriza minunată pe care am reuşit să i-o fac mamei mele cu ajutorul dumeavoastră! Totul a fost perfect, florile au fost superbe și aranjate cu multă grijă, tortul delicios şi proaspăt, iar coşul cu produse de asemenea. Mult succes în continuare!
Corina M, 12 Feb 2024

Daca poarta numele unei flori, merita un buchet de flori distins, care sa reprezinta o bijuterie pretioasa. Sarbatoreste onomastica de Florii prin a oferi flori proaspete care sa emane afectiune si stralucire. Ofera flori delicate in buchete de trandafiri, buchete lalele, buchete crini sau buchete orhidee, care sa stea alaturi de persoana draga care are nume de floare. Fa-i un compliment de neuitat si comanda flori online prin Magazinul de Flori, care ofera serviciul livrari flori la domiciliu oriunde in Romania. 


Flori elegante, buchete romantice si buchete festive din flori exotice pentru un cadou de Florii de neuitat!


Sarbatoarea de Florii are loc intotdeauna in ultima Duminica de dinaintea Pastelui. Aceasta sarbatoare vesteste Pastele si este dedicata totodata celor care poarta nume de flori. Un buchet de flori este darul ideal care se poate oferi cu ocazia Floriilor, fiind accesoriul perfect pentru cei care poarta numele pretios al unei flori.


Pentru a alege un cadou conform personalitatii destinatarului, consultati oferta de flori online prin Magazinul de Flori, care ofera buchete festive, buchete gingase sau buchete luxuriante.