Aranjament funerar wax

1080 RON
Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 14 Ian 2024
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 29 Feb 2024
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 3 Feb 2024

Un aranjament funerar delicat, care va substitui perfect un mesaj de condoleante si va exprima regretul profund in momentele nefericite ale vietii. Aceasta coroana contine lisianthustrandafiri, crizanteme si wax roz si are un aspect distins.

Magazinul de Flori va ofera o gama larga de coroane online si optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent. Livrarea se face oriunde in Romania prin serviciul livrari coroane.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

 

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria


Aranjamentele funerare se trimit pentru a exprima sincere condoleante si regrete, fiind un simbol al afectiunii si respectului. Florile folosite sunt cele care exprima stima, pentru a inlocui cuvintele care sunt de prisos in momentele nefericite ale vietii. 

O jerba funerara trebuie sa reziste cateva saptamani, de aceea Magazinul de Flori foloseste doar fire proaspete, pe care le livreaza oriunde in Romania prin serviciul livrari coroane.