Buchet trandafiri rosii
Cadou Imperial

Alege ceva special
Alege mărimea
784 RON
668 RON
Va multumesc mult de tot, a fost o placere sa colaborez cu dumneavoastra si am sa va recomand din tot sufletul la toti romani din Mexic.
Florin Anton, 26 Dec 2022
Surpriza a fost de talie (si la propriu si la figurat). Buchetul este superb (nu l-am vazut - dar am auzit), livrarea mai mult decat punctuala (de ambele dati). Ne-ati permis sa fim langa mama de ziua ei, chiar daca suntem la 2500 de km. Multumim magazinului de flori pt a doua oara, chiar daca prima data (acum 5 ani) nu am lasat marturie! Continuati tot asa!
Adina D si Dana DD, 25 Ian 2023
Felicitari pentru un serviciu exceptional! Frumusetea si calitatea florilor, amabilitatea si promptitudinea dumneavoastra asigura o experienta placuta atit pentru noi cit si pentru cei care primesc si se bucura de florile Magazinului de flori! Va multumim deosebit!
Miriam Onaca, 30 Ian 2023

Un buchet impresionant format din 49 trandafiri rosii de cea mai buna calitate. Acest buchet de trandafiri poate fi daruit de aniversari, pentru a felicita, a multumi sau doar pentru a surprinde intr-un mod deosebit.


Magazinul de Flori ofera cea mai buna selectie de flori online, iar acest buchet impresionant este cea mai buna alegere pentru persoana draga. Livrarea acestui buchet se face prin serviciul livrari flori la domiciliu, in orice oras din Romania.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt cele mai folosite flori in buchete de flori. Trandafirii rosii simbolizeaza pasiunea si sunt potriviti pentru orice ocazii, fiind un cadou floral care denota eleganta si stil.  Aceste flori prefera lumina puternica si rezista mult timp daca sunt ingrijite corespunzator. originari din Asia, trandafirii au fost apoi raspanditi in Europa si America de Nord, fiind acum foarte populari.


Magazinul de Flori ofera o selectie impresionanta de buchete de trandafiri, care sunt livrati prin serviciul rapid curier flori si incanta destinatarul prin coloritul deosebit si parfumul dulce.