Buchet trandafiri rosii
Cadou Imperial

Alege ceva special
Alege mărimea
833 RON
Multam frumos! Mama a primit florile azi!
Cristina, 16 Iun 2024
Multumesc pt buchetele intotdeauna superbe si bucuria pe care ma ajutati sa o ofer celor dragi :)
Simona A, 5 Mai 2024
Multumesc tare mult! Surpriza a fost excelenta, cosul e superb! Tocmai v-ati ales cu un client nou! Un serviciu excelent, la care sincer nu m-am asteptat!
Anamaria, 25 Mar 2024

Un buchet impresionant format din 49 trandafiri rosii de cea mai buna calitate. Acest buchet de trandafiri poate fi daruit de aniversari, pentru a felicita, a multumi sau doar pentru a surprinde intr-un mod deosebit.


Magazinul de Flori ofera cea mai buna selectie de flori online, iar acest buchet impresionant este cea mai buna alegere pentru persoana draga. Livrarea acestui buchet se face prin serviciul livrari flori la domiciliu, in orice oras din Romania.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt cele mai folosite flori in buchete de flori. Trandafirii rosii simbolizeaza pasiunea si sunt potriviti pentru orice ocazii, fiind un cadou floral care denota eleganta si stil.  Aceste flori prefera lumina puternica si rezista mult timp daca sunt ingrijite corespunzator. originari din Asia, trandafirii au fost apoi raspanditi in Europa si America de Nord, fiind acum foarte populari.


Magazinul de Flori ofera o selectie impresionanta de buchete de trandafiri, care sunt livrati prin serviciul rapid curier flori si incanta destinatarul prin coloritul deosebit si parfumul dulce.