Buchet trandafiri rosii
Cadou Imperial

Alege ceva special
Alege mărimea
686 RON
584 RON
Domnule Safciu, am sa recomand site-ul dumneavoastra tuturor prietenilor mei din Michigan (si sunt foarte multi!). Nu numai calitatea "produselor", ci si certitudinea livrarii sunt doua attribute ale business-ului dumneavoastra pe care le apreciez foarte mult. Bravo pentru un serviciu la nivel ridicat!!! Inca o data, toate cele bune!
ILEANA V, 21 Iul 2022
Va multumesc foarte mult pentru livrare. Ati dat dovada de profesionalism, cu siguranta voi apela cu incredere la serviciile dvs in viitor
Tao, 20 Aug 2022
Buna seara domnule Safciu, totul a functionat f. bine. Buchetul de trandafiri a fost deosebit de frumos! Va multumesc pentru serviciile oferite!
Daniela H, 27 Feb 2022

Un buchet impresionant format din 49 trandafiri rosii de cea mai buna calitate. Acest buchet de trandafiri poate fi daruit de aniversari, pentru a felicita, a multumi sau doar pentru a surprinde intr-un mod deosebit.


Magazinul de Flori ofera cea mai buna selectie de flori online, iar acest buchet impresionant este cea mai buna alegere pentru persoana draga. Livrarea acestui buchet se face prin serviciul livrari flori la domiciliu, in orice oras din Romania.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt cele mai folosite flori in buchete de flori. Trandafirii rosii simbolizeaza pasiunea si sunt potriviti pentru orice ocazii, fiind un cadou floral care denota eleganta si stil.  Aceste flori prefera lumina puternica si rezista mult timp daca sunt ingrijite corespunzator. originari din Asia, trandafirii au fost apoi raspanditi in Europa si America de Nord, fiind acum foarte populari.


Magazinul de Flori ofera o selectie impresionanta de buchete de trandafiri, care sunt livrati prin serviciul rapid curier flori si incanta destinatarul prin coloritul deosebit si parfumul dulce.