Buchet trandafiri rosii
Cadou Imperial

Alege ceva special
Alege mărimea
784 RON
Vreau sa va multumesc ati dat dovada de promtitudine si de profesionalism. De ziua mamicii, datorita voua, am reusit s-o surprind pe mama mea, desi fiind foarte departe de ea. Va multumesc din suflet ca m-ati ajutat s-o fac fericita in aceasta zi superba. Va doresc sa aveti mult succes in viitor. Tineti-o tot asa. 
A A, 20 Mar 2023
Toate florile voastre sunt superbe si sunt convinsa ca voi mai comanda de la voi
Tanya, 25 Mai 2023
Multumesc pentru profesionalism si calitatea pe care o promovati.
Dragos B, 14 Iul 2023

Un buchet impresionant format din 49 trandafiri rosii de cea mai buna calitate. Acest buchet de trandafiri poate fi daruit de aniversari, pentru a felicita, a multumi sau doar pentru a surprinde intr-un mod deosebit.


Magazinul de Flori ofera cea mai buna selectie de flori online, iar acest buchet impresionant este cea mai buna alegere pentru persoana draga. Livrarea acestui buchet se face prin serviciul livrari flori la domiciliu, in orice oras din Romania.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt cele mai folosite flori in buchete de flori. Trandafirii rosii simbolizeaza pasiunea si sunt potriviti pentru orice ocazii, fiind un cadou floral care denota eleganta si stil.  Aceste flori prefera lumina puternica si rezista mult timp daca sunt ingrijite corespunzator. originari din Asia, trandafirii au fost apoi raspanditi in Europa si America de Nord, fiind acum foarte populari.


Magazinul de Flori ofera o selectie impresionanta de buchete de trandafiri, care sunt livrati prin serviciul rapid curier flori si incanta destinatarul prin coloritul deosebit si parfumul dulce.