Buchet trandafiri rosii
Cadou Imperial

Alege ceva special
Alege mărimea
784 RON
Domnule Stefan Safciu, eu sunt cel care trebuie sa va multumesca pentru serviciul prompt. Ma temeam ca mama nu va fi surprinsa pozitiv desi facusem toate eforturile posibile.   Suntem foarte multumiti de serviciile dvs si cu siguranta voi apela din nou cand va fi nevoie. Cu sincere multumiri,
Alexandru Mosgorenu, 4 Mar 2023
Excelente serviciile oferite de magazinuldeflori.ro. Multumesc pentru calitate si promptitudine. Raman clientul dvs. si va voi recomanda cu mare placere. Va multumesc inca o data si va doresc o zi cat mai buna!
Mihai Saftiuc, 26 Mar 2023
Va multumesc pentru promtitudine si mai ales pentru servicii. A fost foarte impresionata prietena noastra.
Alexandru B, 2 Mar 2023

Un buchet impresionant format din 49 trandafiri rosii de cea mai buna calitate. Acest buchet de trandafiri poate fi daruit de aniversari, pentru a felicita, a multumi sau doar pentru a surprinde intr-un mod deosebit.


Magazinul de Flori ofera cea mai buna selectie de flori online, iar acest buchet impresionant este cea mai buna alegere pentru persoana draga. Livrarea acestui buchet se face prin serviciul livrari flori la domiciliu, in orice oras din Romania.

Îți recomandăm

Trandafirii sunt cele mai folosite flori in buchete de flori. Trandafirii rosii simbolizeaza pasiunea si sunt potriviti pentru orice ocazii, fiind un cadou floral care denota eleganta si stil.  Aceste flori prefera lumina puternica si rezista mult timp daca sunt ingrijite corespunzator. originari din Asia, trandafirii au fost apoi raspanditi in Europa si America de Nord, fiind acum foarte populari.


Magazinul de Flori ofera o selectie impresionanta de buchete de trandafiri, care sunt livrati prin serviciul rapid curier flori si incanta destinatarul prin coloritul deosebit si parfumul dulce.