Coroana alb mov

900 RON
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 10 Feb 2024
Comand de peste 10 ani buchete prin intermediul vostru, de aceasta data am avut nevoie de o coroana cu livrare direct la capela. Inca o data, nu m-ati dezamagit. Multumesc mult
Silviu Grigore, 15 Feb 2024
Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 18 Feb 2024

Pentru momentele nefericite ale vietii in care vreti sa va exprimati cele mai sincere regrete, aceasta coroana funerara din trandafiri, minitrandafrii, frezii, eustoma si bouvardia este alegerea potrivita. Jerba exprima respect si are un aspect sobru, conferit de combinatia florala aparte.

Magazinul de Flori va ofera o gama larga de coroane online si optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent. Livrarea se face oriunde in Romania prin serviciul livrari coroane.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

 

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria

Îți recomandăm

Coroanele funerare reprezinta un mod delicat de a transmite cele mai sincere condoleante in momentele nefericite ale vietii. Acestea contin flori naturale sau artificiale si cetina de brad, care simbolizeaza continuitatea vietii.

Magazinul de Flori realizeaza jerbe din orice combinatii florale, care au un aspect sobru si inspira respect si afectiune. Acestea vor rezista mai multe zile, asa cum cere traditia.

O jerba va transmite un omagiu floral aparte, atunci cand cuvintele sunt de prisos. Un mesaj scurt poate fi inscris pe panglica ce insoteste coroana funerara.