Coroana alb si roz

840 RON
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 5 Feb 2022
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 26 Ian 2022
Va multumesc din suflet pentru din suflet pentru tot! Datorita dumneavostra am reusit sa aduc un pic de alinare familiei mele.... va multumesc si o sa apelez la serviciile firmei dumnoeavostra si pentru ocazii mai fericite! Pe curand
Andreea Zlatan, 12 Apr 2022

O coroana funerara deosebita, realizata din trandafiri, minitrandafiri si lisianthus, potrivita pentru un ultim omagiu care sa transmita respect si sobrietate. La cerere, jerba poate contine si mai putine fire, daca cereti o oferta pe mail sau telefonic.

Magazinul de Flori va ofera o gama larga de coroane online si optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent. Livrarea se face oriunde in Romania prin serviciul livrari coroane.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

 

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria

Îți recomandăm

Coroanele funerare sunt oferite in semn de respect pentru familia indoliata, fiind realizate din flori si cetina de brad, care simbolizeaza continuitatea vietii.

O jerba funerara poate suplini un mesaj de condoleante in momentele nefericite ale vietii. O jerba din flori exprima afectiune si are un aspect distins, dat de forma speciala a florilor.

Aranjamentele funerare realizate de floristii de la Magazinul de Flori sunt menite sa reziste multe zile, asa cum cere traditia.