Coroana crini si trandafiri rosii

1040 RON
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 6 Apr 2023
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 14 Mar 2023
Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 28 Mar 2023

O coroana funerara potrivita pentru un ultim ramas bun, realizata din crini si trandafiri rosii. Un mesaj floral sobru care transmite cele mai sincere condoleante atunci cand cuvintele sunt de prisos.

Magazinul de Flori va ofera o gama larga de coroane online si optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent. Livrarea se face oriunde in Romania prin serviciul livrari coroane.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

 

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria


Coroanele funerare se ofera pentru a transmite cele mai sincere condoleante in momentele nefericite ale vietii, atunci cand cuvintele sunt de prisos. Jerbele sunt realizate din flori care exprima sobrietate si respect, alaturi de cetina de brad, care simbolizeaza continuitatea vietii.

Magazinul de Flori realizeaza coroane funerare din flori proaspete, care vor rezista mai mult timp, asa cum cere traditia. Acestea sunt livrate in orice oras din Romania, prin serviciul de livrari coroane.