Coroana crizanteme grena

780 RON
Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 18 Aug 2021
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 2 Apr 2021
Comand de peste 10 ani buchete prin intermediul vostru, de aceasta data am avut nevoie de o coroana cu livrare direct la capela. Inca o data, nu m-ati dezamagit. Multumesc mult
Silviu Grigore, 7 Feb 2021

O coroana funerara care transmite afectiune, exprimata prin coloritul grena si alb al florilor: crizanteme si lisianthus. Potrivita pentru un ultim omagiu, aceasta coroana funerara este realizata din flori proaspete.

Magazinul de Flori va ofera o gama larga de coroane online si optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent. Livrarea se face oriunde in Romania prin serviciul livrari coroane.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

 

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria

Îți recomandăm

Jerbele funerare sunt realizate din flori care exprima sobrietate, pentru a aduce un ultim omagiu in semn de respect si afectiune. Florile sunt de obicei asezate alaturi de cetina de brad, un simbol al continuitatii vietii.

Un aranjament funerar poate transmite sincere condoleante si contine si un mesaj inscris pe panglica atasata. Magazinul de Flori aranjeaza jerbele pana in cele mai mici detalii pentru ca acest mesaj floral de ultim ramas bun sa fie o expresie a stimei si sobrietatii.