Coroana crizanteme grena

1080 RON
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 28 Dec 2023
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 3 Dec 2023
Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 17 Dec 2023

O coroana funerara care transmite afectiune, exprimata prin coloritul grena si alb al florilor: crizanteme si lisianthus. Potrivita pentru un ultim omagiu, aceasta coroana funerara este realizata din flori proaspete.

Magazinul de Flori va ofera o gama larga de coroane online si optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent. Livrarea se face oriunde in Romania prin serviciul livrari coroane.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

 

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria


Jerbele funerare sunt realizate din flori care exprima sobrietate, pentru a aduce un ultim omagiu in semn de respect si afectiune. Florile sunt de obicei asezate alaturi de cetina de brad, un simbol al continuitatii vietii.

Un aranjament funerar poate transmite sincere condoleante si contine si un mesaj inscris pe panglica atasata. Magazinul de Flori aranjeaza jerbele pana in cele mai mici detalii pentru ca acest mesaj floral de ultim ramas bun sa fie o expresie a stimei si sobrietatii.