Coroana din anthurium si trandafiri

800 RON
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 25 Feb 2023
Va multumesc din suflet pentru din suflet pentru tot! Datorita dumneavostra am reusit sa aduc un pic de alinare familiei mele.... va multumesc si o sa apelez la serviciile firmei dumnoeavostra si pentru ocazii mai fericite! Pe curand
Andreea Zlatan, 19 Mar 2023
Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 8 Apr 2023

Aceasta coroana funerara este realizata din anthurium rosu bouvardia rosie si trandafiri rosii. O coroana potrivita pentru a aduce un ultim omagiu si pentru a transmite cele mai sincere regrete familiei indoliate.

Floraria online magazinuldeflori.ro va ofera optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent. Jerbele se livreaza oriunde in Romania prin serviciul livrari coroane.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

 

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria

Îți recomandăm

Aranjamentele funerare reprezinta un mesaj de condoleante delicat si sobru, potrivite atunci cand cuvintele sunt de prisos. Puteti aduce un ultim omagiu cu aceasta coroana funerara din anthurium rosu si trandafiri rosii.

Jerbele funerare sunt realizate de obicei din flori cu colorit sobru si cetina de brad, care simbolizeaza continuitatea vietii in credinta populara.

Magazinul de Flori realizeaza coroane funerare din flori proaspete, menite sa reziste pana la 40 de zile, asa cum cere traditia.