Coroana eustoma si trandafiri

780 RON
Comand de peste 10 ani buchete prin intermediul vostru, de aceasta data am avut nevoie de o coroana cu livrare direct la capela. Inca o data, nu m-ati dezamagit. Multumesc mult
Silviu Grigore, 6 Iun 2021
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 9 Mar 2021
Va multumesc din suflet pentru din suflet pentru tot! Datorita dumneavostra am reusit sa aduc un pic de alinare familiei mele.... va multumesc si o sa apelez la serviciile firmei dumnoeavostra si pentru ocazii mai fericite! Pe curand
Andreea Zlatan, 1 Aug 2021

Un aranjament funerar cu un aspect distins, realizat din trandafiri, minitrandafiri si eustoma. Aceasta coroana funerara poate suplini cuvintele daca vreti sa transmiteti condoleante si afectiune in momentele triste ale vietii.

Floraria online magazinuldeflori.ro va ofera optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria

Îți recomandăm

Aranjamentele funerare se depun la mormantul celui decedat, in semn de respect si omagiu. Coroanele funerare pot fi insotite si de un scurt mesaj de condoleante.

Florile sunt un mod delicat de a transmite cele mai sincere regrete, atunci cand cuvintele sunt de prisos, in momentele triste ale vietii. Majoritatea aranjamentelor funerare sunt alcatuite din flori si cetina de brad, care simbolizeaza continuitatea vietii.

Magazinul de Flori realizeaza coroane si jerbe funerare din flori proaspete, cu livrare in orice oras din Romania prin serviciul livrari coroane.