Coroana funerara alba

700 RON
Va multumesc din suflet pentru din suflet pentru tot! Datorita dumneavostra am reusit sa aduc un pic de alinare familiei mele.... va multumesc si o sa apelez la serviciile firmei dumnoeavostra si pentru ocazii mai fericite! Pe curand
Andreea Zlatan, 26 Mar 2022
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 26 Apr 2022
Comand de peste 10 ani buchete prin intermediul vostru, de aceasta data am avut nevoie de o coroana cu livrare direct la capela. Inca o data, nu m-ati dezamagit. Multumesc mult
Silviu Grigore, 22 Mai 2022

Pentru a aduce un ultim omagiu care sa denote respect si sobrietate, o coroana funerara din trandafiri si garofite va transmite cele mai sincere condoleanta, pentru a suplini cuvintele in momentele nefericite ale vietii.

Magazinul de Flori va ofera o gama larga de coroane online si optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent. Livrarea se face oriunde in Romania prin serviciul livrari coroane.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

 

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria

Îți recomandăm

O coroana funerara din trandafiri si garofite denota sobrietate si respect si este potrivita pentru a transmite familiei indoliate cele mai sincere sentimente de compasiune. Un mesaj de condoleante pentru un ultim ramas bun este insotit de flori proaspete, care au atasata o panglica pe care poate fi scris un mesaj scurt.

Aranjamentele funerare sunt de obicei realizate din cetina de brad, care simbolizeaza continuitatea vietii. Orhideele sunt simbolul sinceritatii, de aceea floristii de la Magazinul de Flori le foloseste in coroane funerare, carora le da un aspect simplu.