Coroana galben portocaliu

980 RON
Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 11 Feb 2022
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 20 Mar 2022
Comand de peste 10 ani buchete prin intermediul vostru, de aceasta data am avut nevoie de o coroana cu livrare direct la capela. Inca o data, nu m-ati dezamagit. Multumesc mult
Silviu Grigore, 13 Mai 2022

O coroana funerara realizata din trandafiri si orhidee alaturi de hypericum, potrivita pentru a transmite un ultim omagiu in momentele triste ale vietii. Acest aranjament funerar poate exprima cele mai sincere condoleante atunci cand cuvintele sunt de prisos.

Floraria online magazinuldeflori.ro va ofera optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

 

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria

Îți recomandăm

Coroanele funerare realizate din flori proaspete sunt modul potrivit de a suplini cuvintele atunci cand vreti sa transmiteti cele mai sincere regrete.

Aceasta coroana funerara din orhidee si trandafiri este un simbol al sobrietatii si respectului, florile fiind un mesaj potrivit in momentele triste ale vietii. Garoafele transmit afectiune, iar calele sunt expresia sinceritatii.