Coroana garoafe rosii si albe

800 RON
Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 5 Mai 2023
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 20 Apr 2023
Comand de peste 10 ani buchete prin intermediul vostru, de aceasta data am avut nevoie de o coroana cu livrare direct la capela. Inca o data, nu m-ati dezamagit. Multumesc mult
Silviu Grigore, 13 Mai 2023

Aceasta jerba funerara este realizata din garoafe, potrivite pentru a aduce un ultim omagiu atunci cand cuvintele prisosesc. Sobrietatea florilor transmite un adanc respect, fiind potrivite pentru a exprima sincere regrete. 

Magazinul de Flori va ofera o gama larga de coroane online si optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent. Livrarea se face oriunde in Romania prin serviciul livrari coroane.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

 

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria

Îți recomandăm

Aranjamentele funerare realizate de Magazinul de Flori sunt potrivite pentru a aduce un ultim omagiu in momentele nefericite ale vietii si pot transmite cele mai sincere condoleante atunci cand cuvintele sunt de prisos. 

O coroana funerara realizata din garoafe are un aspect deosebit si exprima respect, dar si afectiune. Jerbele funerare contin flori si cetina de brad, care simbolizeaza continuitatea vietii.