Coroana orhidee grena

520 RON
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 22 Mar 2021
Comand de peste 10 ani buchete prin intermediul vostru, de aceasta data am avut nevoie de o coroana cu livrare direct la capela. Inca o data, nu m-ati dezamagit. Multumesc mult
Silviu Grigore, 17 Mai 2021
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 29 Mai 2021

In lipsa cuvintelor, aceste jerbe si coroane funerare vor alina durerea familiei sau a prietenilor. Aranjamentele funerare sunt cu siguranta modul cel mai expresiv pentru un ultim ramas bun.

Floraria online magazinuldeflori.ro va ofera optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent. Coroana se trimite la adresa indicata prin serviciul curier flori.

Aceasta coroana contine orhidee grena.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre acest produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria

Îți recomandăm

Coroanele funerare contin flori care transmit sobrietate si respect, iar gama cromatica aleasa este reastransa. Orhideea simbolizeaza seriozitate, fiind potrivite pentru jerbe funerare.

Magazinul de Flori alege flori proaspete pentru aranjamente funerare care sa exprime cele mai sincere regrete. De obicei, intr-un astfel de aranjament se folosesc flori mari, care sa transmita compasiune.