Coroana phaleonopsis si trandafiri

850 RON
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 21 Mar 2024
Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 10 Feb 2024
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 16 Ian 2024

Pentru a transmite sincere condoleante unei familii indoliate, o coroana funerara din orhidee phaleonopsis si trandafiri albi se va remarca prin aspectul distins si simbolistica aparte.

Magazinul de Flori va ofera o gama larga de coroane online si optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent. Livrarea se face oriunde in Romania prin serviciul livrari coroane.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

 

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria

Îți recomandăm

Pentru momentele nefericite ale vietii in care cuvintele sunt de prisos, o coroana funerara va exprima cele mai sincere regrete. Prin aspectul sobru si simbolistica aparte a florilor, o coroana din flori este intotdeaun un mod delicat de a fi alaturi de familia indoliata.

Daca o jerba contine orhidee, aceasta va avea un aspect sobru si va exprima condoleantele intr-un mod elegant. Magazinul de Flori ataseaza o panglica la fiecare jerba funerara, pe care poate fi inscris un mesaj scurt, in semn de respect.