Coroana rosu si alb

980 RON
Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 25 Ian 2022
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 3 Mai 2022
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 4 Ian 2022

O coroana funerara din anthurium, trandafiri grena si crizanteme albe, modul ideal de a transmite condoleante unei familii indoliate. Florile sunt un mijloc expresiv de a aduce un ultim omagiu.

Floraria online magazinuldeflori.ro va ofera optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent. Jerbele sunt trimise oriunde in Romania prin serviciul livrari coroane.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

 

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria

Îți recomandăm

Un aranjament funerar din flori este un mijloc expresiv de a transmite un ultim omagiu atunci cand cuvintele sunt de prisos. Jerbele funerare sunt de obicei realizate din flori si cetina de brad, ca simbol al continuitatii vietii.

Coroanele funerare din stocul de coroane online oferit de Magazinul de Flori vor rezista mai multe zile, asa cum cere traditia.

Jerbele sunt livrate prin serviciul de livrari coroane, in orice oras din Romania.