Coroana rotunda amarilis si trandafiri

960 RON
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 11 Mar 2023
Va multumesc din suflet pentru din suflet pentru tot! Datorita dumneavostra am reusit sa aduc un pic de alinare familiei mele.... va multumesc si o sa apelez la serviciile firmei dumnoeavostra si pentru ocazii mai fericite! Pe curand
Andreea Zlatan, 10 Mai 2023
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 19 Feb 2023

O coroana rotunda reprezinta un mod delicat de a transmite sincere condoleante. Realizata din amarilis si trandafiri, aceasta coroana are un aspect deosebit si exprima sobrietate in momentele nefericite ale vietii, cand cuvintele sunt de prisos.

Magazinul de Flori va ofera o gama larga de coroane online si optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent. Livrarea se face oriunde in Romania prin serviciul livrari coroane.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

 

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria

Îți recomandăm

O coroana funerara rotunda reprezinta un mod sobru de a transmite sincere condoleante atunci cand cuvintele sunt de prisos. Combinatia florilor albe si rosii transmite afectiune, dar si cel mai adanc respect.

Coroana funerara are atasata o panglica pe care poate fi scris un mesaj scurt adresat familiei sau prietenilor. Aranjamentele funerare contin, pe langa flori proaspete sau artificiale, si cetina de brad, care simbolizeaza continuitatea vietii.

Magazinul de Flori realizeaza coroane funerare cu un aspect distins, care pot fi livrate oriunde in Romania prin reteaua de florarii locale.