Coroana rotunda crini si orhidee vanda

900 RON
Va multumesc din suflet pentru din suflet pentru tot! Datorita dumneavostra am reusit sa aduc un pic de alinare familiei mele.... va multumesc si o sa apelez la serviciile firmei dumnoeavostra si pentru ocazii mai fericite! Pe curand
Andreea Zlatan, 30 Dec 2023
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 15 Dec 2023
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 6 Ian 2024

O coroana funerara rotunda, realizata din crini si orhidee, care simbolizeaza afectiune si transmite cele mai sincere condoleante familiei indoliate.

Magazinul de Flori va ofera o gama larga de coroane online si optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent. Livrarea se face oriunde in Romania prin serviciul livrari coroane.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

 

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria

Îți recomandăm

Coroanele funerare pot suplini cuvintele atunci cand vreti sa transmiteti cele mai sincere condoleante familiei indoliate. Un aranjament funerar din flori reprezinta un ultim omagiu care exprima delicatete si afectiune, alaturi de un profund respect.

Pentru o coroana sunt folosite flori proaspete sau artificiale, alaturi de cetina de brad, care simbolizeaza continuitatea vietii. Ele sunt trimise in clipele nefericite ale vietii si sunt insotite de o panglica pe care poate fi scris un mesaj scurt.