Coroana rotunda cu orhidee

700 RON
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 13 Feb 2021
Va multumesc din suflet pentru din suflet pentru tot! Datorita dumneavostra am reusit sa aduc un pic de alinare familiei mele.... va multumesc si o sa apelez la serviciile firmei dumnoeavostra si pentru ocazii mai fericite! Pe curand
Andreea Zlatan, 10 Ian 2021
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 17 Dec 2020

O coroana rotunda din flori reprezinta un mod delicat de a fi alaturi de familia indoliata. Aceasta coroana este realizata din orhidee si are un aspect distins, care denota respect. 

Magazinul de Flori va ofera o gama larga de coroane online si optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent. Livrarea se face oriunde in Romania prin serviciul livrari coroane.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

 

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria

Îți recomandăm

Coroanele funerare se trimit in semn de respect in momentele nefericite ale vietii. In functie de florile alese si de combinatia de culori, acestea au un aspect sobru sau delicat.

Daca o jerba contine orhidee, va exprima afectiune, dar si regret sincer. Atunci cand cuvintele sunt de prisos, un omagiu floral este ideal pentru a fi alaturi de familia indoliata. Un mesaj scurt poate fi scris pe panglica ce insoteste coroana.

Magazinul de Flori foloseste flori proaspete pentru coroane si jerbe, alaturi de cetina de brad care exprima continuitatea vietii.