Coroana rotunda trandafiri albi

990 RON
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 20 Feb 2024
Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 26 Ian 2024
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 22 Dec 2023

O coroana funerara potrivita pentru un ultim omagiu care sa denote afectiune si respect, realizata din trandafiri albi. Aceste flori au un aspect sobru si transmit sincere condoleante atunci cand cuvintele sunt de prisos.

Magazinul de Flori va ofera o gama larga de coroane online si optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent. Livrarea se face oriunde in Romania prin serviciul livrari coroane.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

 

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria

Îți recomandăm

Coroanele funerare rotunde au un aspect distins si sunt trimise pentru a transmite condoleante in momentele in care cuvintele sunt de prisos. Acestea pot fi insotite de o panglica de obicei neagra, pe care este scris un scurt mesaj.

Trandafirii albi simbolizeaza seriozitate, sobrietate, dar si gingasie. Florile proaspete sunt de obicei prinse in cetina de brad, care simbolizeaza continuitatea vietii.

Magazinul de Flori realizeaza aranjamente funerare diverse, pe care le livreaza prin reteaua de florarii locale, in orice oras din Romania.