Coroana trandafiri albi si anthurium

1260 RON
Va multumesc din suflet pentru din suflet pentru tot! Datorita dumneavostra am reusit sa aduc un pic de alinare familiei mele.... va multumesc si o sa apelez la serviciile firmei dumnoeavostra si pentru ocazii mai fericite! Pe curand
Andreea Zlatan, 11 Dec 2023
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 3 Feb 2024
Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 26 Dec 2023

O coroana deosebita realizata din trandafiri albi si anthurium mov, potrivita pentru un ultim omagiu care sa denote respect si afectiune. Coroana funerara are un aspect sobru si poate suplini cuvintele in transmiterea unui mesaj de condoleante.

Magazinul de Flori va ofera o gama larga de coroane online si optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent. Livrarea se face oriunde in Romania prin serviciul livrari coroane.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

 

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria


Un aranjament funerar se trimite pentru a transmite cele mai sincere condoleante si regrete familiei indoliate. Este de obicei realizat din flori proaspete sau artificiale si cetina de brad, care simbolizeaza continuitatea vietii. 

Jerbele funerare pot avea un aspect sobru sau distins, si semnifica respect si afectiune, in functie de coloritul florilor. Floristii experti de la Magazinul de Flori se asigura ca aranjamentele funerare realizate vor rezista mai multe zile. Livrarea se face prin reteaua de florarii locale, livrari coroane.