Coroana trandafiri rosii

1260 RON
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 7 Ian 2024
Ii recomandam cu placere, servicii de calitate si coroane deosebite.
Gina D., 12 Ian 2024
Va multumesc din suflet pentru din suflet pentru tot! Datorita dumneavostra am reusit sa aduc un pic de alinare familiei mele.... va multumesc si o sa apelez la serviciile firmei dumnoeavostra si pentru ocazii mai fericite! Pe curand
Andreea Zlatan, 4 Ian 2024

Un mod expresiv pentru un ultim ramas bun si un omagiu plin de respect, acest aranjament funerar este un simbol al respectului. Coroana funerara contine trandafiri rosii hypericum si verdeata premium.

Magazinul de Flori va ofera o gama larga de coroane online si optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent. Livrarea se face oriunde in Romania prin serviciul livrari coroane.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

 

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria


Jerbele funerare reprezinta un mesaj potrivit pentru a transmite condoleante atunci cand cuvintele sunt de prisos. In plus, acestea au diverse semnificatii in functie de coloritul florilor. Florile funerare albe exprima afectiune, iar cele galbene devotament. 

O coroana funerara din trandafiri rosii este un ultim omagiu delicat, dar si distins, alaturi de care poate fi inscriptionat un mesaj scurt pe o panglica.