Coroana trandafiri

1275 RON
Ne-ati ajutat intr-un moment dificil in viata noastra, va multumim pentru asta
Octavian Popescu - California, 30 Mar 2024
Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 1 Feb 2024
Comand de peste 10 ani buchete prin intermediul vostru, de aceasta data am avut nevoie de o coroana cu livrare direct la capela. Inca o data, nu m-ati dezamagit. Multumesc mult
Silviu Grigore, 25 Ian 2024

Un ultim omagiu care exprima respect si afectiune, aceasta coroana funerara este realizata din trandafiri si minitrandafiri. Are un aspect delicat si este potrivita pentru a transmite cele mai sincere condoleante. 

Magazinul de Flori va ofera o gama larga de coroane online si optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent. Livrarea se face oriunde in Romania prin serviciul livrari coroane.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

 

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria


Potrivite pentru a fi trimise ca un ultim omagiu plin de afectiune si respect, coroanele funerare sunt realizate din flori si cetina de brad, care in credinta populara exprima continuitatea vietii.

 

O jerba care contine trandafiri si este completata de minitrandafiri are un aspect delicat si va substitui perfect cuvintele care exprima regretul profund.

Magazinul de Flori poate livra coroane funerare in orice oras din Romania, prin serviciul livrari coroane.