Coroana vanda

1190 RON
Din motive de sanatate nu am putut ajunge in Cluj la inmormantarea prietenei mele. Magazinul de Flori m-a ajutat intr-un moment dificil. Multumesc
Coca, 27 Dec 2020
Va multumesc din suflet pentru din suflet pentru tot! Datorita dumneavostra am reusit sa aduc un pic de alinare familiei mele.... va multumesc si o sa apelez la serviciile firmei dumnoeavostra si pentru ocazii mai fericite! Pe curand
Andreea Zlatan, 15 Dec 2020
Comand de peste 10 ani buchete prin intermediul vostru, de aceasta data am avut nevoie de o coroana cu livrare direct la capela. Inca o data, nu m-ati dezamagit. Multumesc mult
Silviu Grigore, 1 Dec 2020

Atunci cand cuvintele sunt de prisos, aceasta coroana funerara din orhidee vanda si trandafiri reprezinta un mod delicat de a transmite un mesaj de condoleante sobru, in semn de respect fata de familia indoliata.

Magazinul de Flori va ofera o gama larga de coroane online si optiunea sa alegeti si personalizati jerba sau coroana funerara. Majoritatea jerbelor sau a coroanelor funerare sunt disponibile in mai multe culori atat la alegerea clientului cat si in functie de stocul existent. Livrarea se face oriunde in Romania prin serviciul livrari coroane.

Daca doriti sa va furnizam poze sau informatii suplimentare despre aceste produs va rugam sa ne contactati prin email sau telefonic la 0723012822. 

Aceste flori funerare vor purta regretul dvs. adanc alaturi de cuvintele de compasiune. Mesajele sunt scrise pe o banda impartita in doua.

 

Cele mai uzuale mesaje pe coroanele funerare:

Sincere condoleante / Familia Teodor

Sincere regrete / Ion Fagaras

Nu te vom uita niciodata / Familia Ilinca

Vei ramane vesnic in inimile noastre / Copii tai

Suntem alaturi de voi / Colegii Corinei

Cu parere de rau / Anda si Razvan

Pentru familia indurerata / Iosif Maria


O jerba funerara care contine flori va reprezenta afectiune. Un omagiu floral cu aspect distins, o jerba din orhidee vanda si trandafiri este potrivita pentru a exprima sincere regrete atunci cand cuvintele sunt de prisos. Alaturi de flori, cetina de brad simbolizeaza continuitatea vietii.

Magazinul de Flori livreaza coroane din flori proaspete oriunde in Romania, prin serviciul livrari coroane. Acestea sunt disponibile in diferite combinatii de flori, care au un aspect sobru, in semn de respect.